Mi van ha egy baba egyáltalán nem pápázik meg tapsikol?
Mindazon felül, amit az első ír a pápá az ő szintjükön köszönési forma is. Szerintem vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni, ilyen például köszönni tanítani a gyereket.
Tapsolni se úgy tanult meg hogy leültem vele szembe és fiam ez a tapsolás. Vannak mondókák amikben tapsolunk és ott kezdődött.
Ez a “papazas” nekem sem tetszett, ezért azt tanítottuk neki, hogy a sziara integetni kell. Így tud köszönni, ami nekem fontos.
Tapsolni mondokakkal tanult meg.
A pápázás az olyan, mint a felnőtteknél a jo napot. Tudod, köszönési forma, amit nem lehet elég korán kezdeni a gyerekeknél, hogy megismerjék az illemet. Ez nem feltétlen cukiskodás.
A tapsikolás pedig játék. Persze erre nem kell tanitani, a legtöbb gyerek magatol rájön, hogy kell, de igazábol kb szerintem a mindennapi élet része.
A pápá szerintem is a köszönés egyik formája, köszönni meg igenis meg kell tanítani a gyereket.
A tapsolás szerepel mondókában is, mi megtapsoljuk egymást ha valaki ügyes. Ő is megtapsol minket.
Viszont az idejével nem értek egyet, minden el van túlozva és ha valamit nem csinál a gyerek a nagykönyv szerint, rögtön fejlesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!