Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy én egyáltalán...

Normális, hogy én egyáltalán nem vágyom arra, hogy a gyerekem nélkül csináljak programot?

Figyelt kérdés
Fél éves. Anyatejes. Mindenhova visszük magunkkal, nagybevásárolni is. Kikapcsolódni is járunk a férjemmel és vele, kirándulunk...szóval nem otthon vagyunk a négy fal között. Nem töltöttem még fél óránál többet nélküle a fél év alatt. A családunk része, apuka se akarja lepasszolni. Viszont annyian mennek gyerek nélkül ide-oda. Én így érzem jól magam, vele... Ez nem normális akkor?
2019. márc. 4. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek fél éves korában szerintem normális.
2019. márc. 4. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Épp tegnap vagy tegnapelőtt volt egy hasonló kérdés, ott is azt írtam, ha neked így a jó, akkor normális, ha még másnak úgy a jó, hogy kicsit "lepasszolja" a nagyihoz, az is normális.

Kinek mi felel meg... de bárhogy is legyen, ettől egyik szülő se jobb vagy rosszabb a másiknál.

2019. márc. 4. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, mi normalis, mi nem, de ez nalunk is igy volt.
2019. márc. 4. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Ilyenkor ez még normális

8 hósan sem vágyom még külön

Persze van aki hamarabb vágyik.. De az sem baj..

2019. márc. 4. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem 4 gyerekem van. A fél évest sose akartam volna lepasszolni, a nagyobbakat másfél-évtől annál inkább.

Max. apuka maradt velük ennyi idősen 1-2 órára, ha épp tele volt a pocijuk.

2019. márc. 4. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Normális.
2019. márc. 4. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Engem meg lehet kövezni, mert én vágyom egy kis szabadságra.

Távol él a család, apuka sokat dolgozik így 0-24-ben én vagyok az amúgy igencsak sírós, mimóza lelkű babánkkal és bizony jól esik 1-2 havonta néhány óra csend, amikor a férjemmel elmehetünk pl. színházba vagy múzeumba (szóval olyan programra, ahova még ilyen pici gyereket nem tudunk elvinni). Olyankor nem beszélünk a babáról, csak romantikázunk kettesben. Szerencsére a nagyszülők sem érzik tehernek , ha egy kis időre ott hagyjuk a csöppséget, sőt követelik is és ők szervezik nekünk a programokat/biztatnak bennünket, hogy mozduljunk ki kettesben.

Természetesen közösen is eljárunk szórakozni, de nem érzem magam sz*r anyának, csak mert képes vagyok néhány órát távol lenni a gyerekemtől. Ez is normális, ugyanúgy ahogy az is, ha másnak nincs kedve kimozdulni a babája nélkül. Azt is teljesen megértem. Nem vagyunk egyformák.

2019. márc. 4. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Igen, most még normális, később valószínűleg változni fog, főleg, ha már kettő vagy több gyereked lesz, és mondjuk hatodik éve nem voltál legalább egyikük nélkül még WC-n sem:)

Viccen kívül: az első életév szinte a szimbiózisról szól, így van rendjén. Az a normális, hogy a baba legkésőbb két éves kora körül már nyit egy kissé a külvilág felé, és ezt már hagyod majd neki.

2019. márc. 4. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. En nekem szabalyosan rossz erzes ha nincs velem, de mi most (masfel eves) kezdtuk el azt hogy 3-4 orara nagymamahoz atvisszuk hetvegere. (ketszer volt ilyen eddig, elso alkalommal havi nagybevasarlasra nem vittük magunkkal, mert sok volt az influenzas felenk, masodiknal meg kazant cserélték nalunk es nem volt futes fel napig)

Neha szoktam elmenni max.1-2 orara. (orvos, masszazs, fodrasz, bolt, barátnőzes de akkor az apukajaval van)

2019. márc. 4. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ előtte milyen életet éltél. Meg attól is, hogy eszik-alszik baba, vagy nagyon sírós.

Normális. De a másik oldal is az.

Viszont az fura ha egy idő után nem vágyik a pár a kettesben töltött időre. Mert oké este elalszik a gyerek, mondjuk közös vacsi - filmezés-összebújás, akkor sem vagytok ketten. Mert folyamatos ügyelet van, nem lehet teljesen kikapcsolni.

2019. márc. 5. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!