Ki hány hónapos korban ültette először a babáját? 4 hónaposan már ülhet párnákkal kitámasztva?
Valóban nem egészséges az ültetés, tehát ne tedd. Árt a gerincének, mivel saját magától még nem képes az ülésre.Gondolom te sem szeretnéd,hogy baja legyen:)
Fogadj meg egy jó tanácsot. Olvasd el a szakirodalmat,hogy mikor milyen fejlődési szakasz következik, mennyi az a kor amikor ha még nem csinálja az adott műveletet baj és akkor segíthetsz neki ill. vidd orvoshoz, de addig ne tegyél vele semmi olyan butaságot amilyet most szerettél volna:) A babák a saját tempójukban fejlődnek, tehát nem szabad őket befolyásolni kivétel persze a fentebb említett eseteket:)
Egyébként mindenféle szidás és szemrehányás nélkül, de te nem olvastál szakirodalmat erről? Vagy az orvos,védőnő ezeket nem mondta el? Mert ha egyiket sem csináltad az tényleg nagy baj:(
Szia.
En sem ultetetem soha a lanyomat.Igazabol azt sem szeretem ha a babyhordoban van, de kb 1 hete nem marad mar meg a babakocsiban, mert nem lat ki :S
5 honapos lesz nemsokara, igy remelem a babyhordozassal nem teszek nagy kart a gerincenek, hisz nem ul benne orakig.
Varj amig O jelzi, hogy keszen all erre az uj dologra.
Türelmes vagyok nem akarok erőltetni semmit.DR Carol Cooper (családorvos állítólag)A baba fejlődése című könyvben olvastam.Azt írja 3-4 hónaposan élvezi ha az ölünkbe ültetjük,négy hó egyedül is megül ha kitámasszuk.
Olvasok szakirodalmat,egyedül ebben a könyvben találtam az ülésről,de szerintem is pici még hozzá,hisz még büfizésnél sem tudja egyenesen tartani magát.Én sem akarok rosszat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!