Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert ezt a hozzáállást nézik le?

Miert ezt a hozzáállást nézik le?

Figyelt kérdés
10 honapos a fiam, es nekem az a normalis , h velem/ velünk van! Mar többször lekezelő stílusban beszeltek rólam a baratnoim, h ez nem normalis , h en nem teszem le a gyereket sehova, mert menni kell szórakozni , es ezzel csak azt érem el, h depressziós leszek, ok idegösszeomlást kaptak 3 hónap után , szét estek a fáradságtol! Stb stb . En nem szeretném , h egy ekkora baba , hanyodna csak azert , h mi mulatkazzunk stb! Nekem az a normalis h ha megyunk valahova visszük magunkkal ! Egyáltalán nem ment tönkre a hazas életünk sem, sem semmi! Nem ertem , h lassan az a szaranya ! Aki nem adja bolcsibe es nem hagyja folyton q nagyszülőkre , bebysittere!! Miert??
2019. márc. 3. 09:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki felett pálcat törsz, még felettem is-pedig annyi nem értek egyet veled hogy lenézel másokat és magadat tartod a tökéletes mintának akit követve másoknak is élnie kéne, még azokon is gúnyolódsz akik idegösszeroppanást kaptak.

Én nem idegeskedem ezen, sajnálom barátnőidet mert férjeiket oltogatod ellenük ( erre mondják minek az embernek ellenség ha ilyen barátnői vannak) meg szomszéd néniket uszitgatsz a gyerekeik ellen. Míg nem az én férjemmel beszélsz meg az nem az én anyám a szomszédod, mit idegeskednék a viselkedéseden. De lehet egyszer vki felidegesíti magát vagy baŕatnő, vagy férj vagy szomszéd néni gyereke és helyretesz.

2019. márc. 3. 13:49
 32/33 anonim ***** válasza:
72%
Ne csodálkozz, hogy kikezdenek a barátnőid, ha az egyikük amiatt veszekedett a férjével mert nem tudtad befogni és előadtad, hogy milyen tökéletes kis életed van és nincs szükséged senkire.
2019. márc. 3. 14:29
 33/33 anonim ***** válasza:
69%
Mivel az otthoni tornával az emberek többsége semmire sem megy, én kezdetnek heti kétszer az apjára merészeltem bízni a gyereket, amíg edzésen voltam. A súlyod nem releváns, főleg mivel, ha valaki komolyan sportol, általában a szerzett izommal a mérleg is többet mutat és ehhez nem kell "izomagynak" lenni. Ezt csak azért írom le, mert szerintem csak a barátnődet fikázod itt burkoltan. Pedig nekem tényleg mind a két gyerek nyugodt, az éjszakázást gyakorlatilag nem ismerjük, nem kellett sehova menekülnöm, bár elismerem érdekes lehetett volna egy trx óra a babámmal. Pálcát törsz, kibeszélsz, na ez csúnya. Az hogy nem mozdulsz ki nem az, ha neked így a jó, akkor miért ne, de hogy a "barátnőd" dolgait a neten kiteregeted....
2019. márc. 3. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!