Miert ezt a hozzáállást nézik le?
Ne már, 10 hónapos az nem ugyanaz mint egy 2-3 éves.
És amúgy nem kell trenirozni sem a gyereket másokra, mert hogy jaj majd akkor állandóan anyu szoknyája mellett fog ülni.
Ez személyiség függő nagyrészt és nem szoktatásé.
Az én két nagyobb gyerekem 3 éves koráig nem volt mással soha, csak velem.
Nem lettek lelkiserultek, minden szituációban nyitottak kezdemenyezoek, sose kellett küldenem őket el magamtól noszogtva hogy ugyan menjenek már másokkal játszani.
Az ovit is nagyon jól vették.
A harmadik gyerkőc esetében másképp alakultak a körülmények mert már volt kire biznom plusz visszamentem dolgozni így ő bölcsibe is járt.
Semmi különbséget nem látok a nagyokhoz képest.
És ki lehet bírni bulizgatas nélkül másfél évet is akár, nemhogy 2-3 hónapot meg 10et.
Ez nem a bulizgatas időszaka, én nem is értem komolyan, miért kéne ugyanúgy mennie tovább mindennek, mikozben gyereke született vkinek.
Az átlag magyarnak egy max másfél gyereke születik. Az a kapcsolat házasság ami azt az egyszer 1-2 évet nem bírja ki közös bulizgatas nélkül, azt megette a fene.
Nem vagy szar anya kérdező, a barátnőid ellenben frusztráltak mert nekik nem "jóbabát" dobott a gép.
Közöld velük, hogy foglalkozzanak a saját családjukkal, és leginkább a saját életükkel, ami ezek szerint úgyis tökéletesebb -szerintük- mint a tiéd.
Soha semmivel kapcsolatban nem tudtam megérteni, mi a francért kell belemászni mások életébe. Ki hogy nevel gyereket, vezet háztartást, hova jár vagy nem jár el. Nem mindegy?
Szard le.
Nem tudom utolsó feltűnt-e, de az ismerősei kezdték ki a kérdezőt, és nem fordítva.
Ő egy szóval nem mondta, hogy tökéletes.
Nem tudom utolsó feltűnt e hogy a kérdező kezdte ki a barátnőit, szomszed néni gyerekeit azért mert
egyik bulizik két hónapos gyerek mellett-amit kérdező nem tesz,
másiknak takarítónője van-amire kerdezőnek nincs szüksége, ergo senkinek nem lehet.
harmadik depressziós- kérdező nem depis, ergo ez is választható, kérdező ezt se választotta. Ez a legelképesztőbb, hogy depressziós anyukat köpdösünk.
A szomszéd néni gyerekeinek meg az a bűne hogy rábízzák unokákat a nagyszülőkre-kerdező természetesen ezt sem teszi sosem, igy ez sem normális hogy vki rábízza gyereket nagyszülőre, az hogy miért teszi, mindegy, ha kérdezőnek nem all fent ilyen ok az életében nyilván másnak sem.
A fodrász meg viszi a pálmát. Kérdezőnek van fodrász barátnője, sz.r anya aki fodrászhoz jár gyerek nélkül, mert ha neki van fodrász barátnője, ne ám másnak 6 hetente 2 órára ra kelljen bíznia gyerekét másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!