Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert ezt a hozzáállást nézik le?

Miert ezt a hozzáállást nézik le?

Figyelt kérdés
10 honapos a fiam, es nekem az a normalis , h velem/ velünk van! Mar többször lekezelő stílusban beszeltek rólam a baratnoim, h ez nem normalis , h en nem teszem le a gyereket sehova, mert menni kell szórakozni , es ezzel csak azt érem el, h depressziós leszek, ok idegösszeomlást kaptak 3 hónap után , szét estek a fáradságtol! Stb stb . En nem szeretném , h egy ekkora baba , hanyodna csak azert , h mi mulatkazzunk stb! Nekem az a normalis h ha megyunk valahova visszük magunkkal ! Egyáltalán nem ment tönkre a hazas életünk sem, sem semmi! Nem ertem , h lassan az a szaranya ! Aki nem adja bolcsibe es nem hagyja folyton q nagyszülőkre , bebysittere!! Miert??
2019. márc. 3. 09:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Nem lattam se felnőttet se gyereket aki 2-3 órás várakozásnál ne nyüglődött volna. De boltban sem. karácsony előtt több mint egy órát álltunk pénztárnál, egy gyerek se bírt magával, állni es 10 percenként előrelépni fél métert. Mind szenvedett. Ahogy felnőttként jómagam is. Lehet persze vki élvezi hogy órákat eltölthet várakozással....annak genetikusan a gyereke is, de én még nem találkoztam ilyen emberrel. Se felnőttel se gyerekkel.
2019. márc. 3. 10:47
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
Bevallom kicsit az az érzésem hogy bújtatottan a barátnőd szidásáról szól a kérdés. És egyébként tényleg furcsa fesztiválra menni 2 hónapos mellől. Vannak amúgy olyan babák aki mellôl bizony jól esne egy kicsit elszabadulni, mert annyira nehéz: sír bármit csinálsz, sehol nem marad meg 3 percnél tovább, nem tudsz mellette főzni, mert nem néz mosolyogva. Nem tudjátok magatokkal vinni megenni egy sütit, mert nem bírja megvárni. Az egyik gyerekem ilyen volt, a másik olyan mint a tiéd. A babáddal szerencsés vagy, és jó anya vagy:)
2019. márc. 3. 10:52
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

Ne már, 10 hónapos az nem ugyanaz mint egy 2-3 éves.

És amúgy nem kell trenirozni sem a gyereket másokra, mert hogy jaj majd akkor állandóan anyu szoknyája mellett fog ülni.

Ez személyiség függő nagyrészt és nem szoktatásé.

Az én két nagyobb gyerekem 3 éves koráig nem volt mással soha, csak velem.

Nem lettek lelkiserultek, minden szituációban nyitottak kezdemenyezoek, sose kellett küldenem őket el magamtól noszogtva hogy ugyan menjenek már másokkal játszani.

Az ovit is nagyon jól vették.

A harmadik gyerkőc esetében másképp alakultak a körülmények mert már volt kire biznom plusz visszamentem dolgozni így ő bölcsibe is járt.

Semmi különbséget nem látok a nagyokhoz képest.

És ki lehet bírni bulizgatas nélkül másfél évet is akár, nemhogy 2-3 hónapot meg 10et.

Ez nem a bulizgatas időszaka, én nem is értem komolyan, miért kéne ugyanúgy mennie tovább mindennek, mikozben gyereke született vkinek.

Az átlag magyarnak egy max másfél gyereke születik. Az a kapcsolat házasság ami azt az egyszer 1-2 évet nem bírja ki közös bulizgatas nélkül, azt megette a fene.

2019. márc. 3. 11:52
 24/33 A kérdező kommentje:
En elso perctől vittem magammal minden fele , igy nagyon szokva van az emberekhez stb! Igen mi nem vagyunk mar bulizosak, en ugy gondoltam akkor szülők gyereket amikor mar nem vagyok szombati diszkokra !! Szerencsém van mert nagyon nyugis baba , igy sehol sem ordít stb!!! Miert hiszik egyesek , h elhanyagolt anya lennék ? 😂 Kormom szep , barátnőm fodrász o vágja 3 havonta a hajam, itthon tornázok amikor a gyerek alszik , igy a 174 magasságomhoz vagyok 63 kg ! Aki csak ugy tud sportos csinos lenni , h a gyerek folyton le van adva azt sajnálni tudom:) Igen sajnos az lett a trendi a mai világba , h legyen gyerek , de mar vele lenni az nem minden anyukának normalis! Pl a szomszéd nyugdíjas néni folyton panaszkodik , h amiota megszülettek az unokái egy szabad hétvége nem volt neki, folyton ott hagyjak a gyerekeket , kérdezés nelkul, es o szegyel nemet mondani ! En nem azt mondom , h ha nagyobb lesz indokolt esetben nem hagyom masra, de ugy gondolom , h a nagyszülők sem arra vannak , h folyton ott legyen a gyerek ,mert anyuka unja a gyereknevelést !!!
2019. márc. 3. 12:19
 25/33 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy szar anya kérdező, a barátnőid ellenben frusztráltak mert nekik nem "jóbabát" dobott a gép.

Közöld velük, hogy foglalkozzanak a saját családjukkal, és leginkább a saját életükkel, ami ezek szerint úgyis tökéletesebb -szerintük- mint a tiéd.

Soha semmivel kapcsolatban nem tudtam megérteni, mi a francért kell belemászni mások életébe. Ki hogy nevel gyereket, vezet háztartást, hova jár vagy nem jár el. Nem mindegy?

Szard le.

2019. márc. 3. 12:21
 26/33 anonim ***** válasza:
58%
De ha ennyire tökéketes vagy, tökeletes gyerekkel, tökéletes élettel, most mi is a gondod? Hogy mások nem azok és mások élete sem? Ennyire unalmas egyébként tökéletesnek lenni, hogy boldog boldogtalant, ismerőst ismeretlent ki kell beszélned? Ki vagy te, az az idióta Stepfordból? De az a projekt is elbukott, mert sokan szeretnek tökéletlenek lenni, viszont saját életükkel foglalkozni.
2019. márc. 3. 12:27
 27/33 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom utolsó feltűnt-e, de az ismerősei kezdték ki a kérdezőt, és nem fordítva.

Ő egy szóval nem mondta, hogy tökéletes.

2019. márc. 3. 13:08
 28/33 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom utolsó feltűnt e hogy a kérdező kezdte ki a barátnőit, szomszed néni gyerekeit azért mert

egyik bulizik két hónapos gyerek mellett-amit kérdező nem tesz,

másiknak takarítónője van-amire kerdezőnek nincs szüksége, ergo senkinek nem lehet.

harmadik depressziós- kérdező nem depis, ergo ez is választható, kérdező ezt se választotta. Ez a legelképesztőbb, hogy depressziós anyukat köpdösünk.

A szomszéd néni gyerekeinek meg az a bűne hogy rábízzák unokákat a nagyszülőkre-kerdező természetesen ezt sem teszi sosem, igy ez sem normális hogy vki rábízza gyereket nagyszülőre, az hogy miért teszi, mindegy, ha kérdezőnek nem all fent ilyen ok az életében nyilván másnak sem.

A fodrász meg viszi a pálmát. Kérdezőnek van fodrász barátnője, sz.r anya aki fodrászhoz jár gyerek nélkül, mert ha neki van fodrász barátnője, ne ám másnak 6 hetente 2 órára ra kelljen bíznia gyerekét másra.

2019. márc. 3. 13:24
 29/33 A kérdező kommentje:
O jajj ne idegeskedj ennyire ! Engem ezek nem zavarnak a sajat férjet zavarja , igen a barátnőm fodrász akkor minek menjek ha o fel jon hozzam !? 😃En senki felett nem törtem pálcát , veluk ellentétben! Hasonlók mint te 😏! Igen a szomszéd nénivel szoktunk beszelni mert , nap mint nap lat a gyerekkel sétálni es nem erti , h en miert nem teszem le soha , mert ra folyton ott hagyjak 😃Mondtam , h nekem is el vinnék de en magamnak szültem , ez az en döntésem ! Félre értette par no a dolgokat , persze ha lagzi vagy bármi olyan helyre hivatalosak lennénk le tennénk mi is , en arról beszeltem , h en nem teszem csak azert le ,h el menjünk bulikba , meg ide oda szórakozni , mert ugy vállaltunk gyereket , h o az elso , es mig pici addig mellettünk a helye! Persze ha mama jon nem veszem ki a kezéből addig játszon vele , vagy bármi ! Mondom megis en kapom a támadást , h meg lehet oldani baba mellett is a takarítás , főzés , stb !( Kövezzetek meg en viszem postára , bankba mindenféle 😀, általában el alszik amíg oda erunk ezekre a helyekre!
2019. márc. 3. 13:37
 30/33 A kérdező kommentje:
Felre értetted , nyugodtan kérdezz meg több embert, mert igenis van aki túlzásba esik es folyton mamanal van a gyerek! Igen a szomszed néninek minden hetvegen itt vannak a lányok! Es igenis latom , meg tudom , h neki is járna szabad hétvége , de nem mer szólni !
2019. márc. 3. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!