Megveszitek a Rotavírus elleni védőoltást? Mennyibe kerül?
2 hós a kislányom és van egy 3 éves fiam aki szeptemberben kezdi az ovit. Félek, hogy elkapja majd a közösségben ezt a betegséget és hazahozza a picinek. Úgy tudom kétféle oltás van 2 ill. 3 lépcsős. A 2 lépcsős mennyibe kerül? Mennyiért adja be az orvos, nálunk az a hír járja, hogy mégegyszer annyit elkér az orvos a beadásért mint amibe kerül az oltóanyag. Aki beadatta, annál hogy volt? Szájon át adják, de akkor a szülő miért nem adhatja be? Okozott az oltóanyag hasmenést vagy valamien panaszt vagy lázat?
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sokáig tanakodtunk, míg az utolsó pillanatban beadattuk. 2 oltás, és olyan 17000Ft körül volt darabja.
nem voltam meggyőződve róla, hogy jól döntöttünk, de ez megváltozott, amikor kórházba kerültünk 6 hónaposan. más miatt voltunk ott, de rota járvány tört ki az osztályon. áldottam az eszem, hogy mégis megkapta, így nem fertőződött meg. pont elég volt az aktuális betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!