Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megveszitek a Rotavírus...

Megveszitek a Rotavírus elleni védőoltást? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2 hós a kislányom és van egy 3 éves fiam aki szeptemberben kezdi az ovit. Félek, hogy elkapja majd a közösségben ezt a betegséget és hazahozza a picinek. Úgy tudom kétféle oltás van 2 ill. 3 lépcsős. A 2 lépcsős mennyibe kerül? Mennyiért adja be az orvos, nálunk az a hír járja, hogy mégegyszer annyit elkér az orvos a beadásért mint amibe kerül az oltóanyag. Aki beadatta, annál hogy volt? Szájon át adják, de akkor a szülő miért nem adhatja be? Okozott az oltóanyag hasmenést vagy valamien panaszt vagy lázat?

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 2. 11:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A fiam megkapta,de nekünk egy fillérbe sem került,mert a városunk egy pályázatot megnyert és felvettek minket az oltási listára megkérdezés nélkül,szerencsénk volt.
2010. júl. 2. 13:35
 22/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig tanakodtunk, míg az utolsó pillanatban beadattuk. 2 oltás, és olyan 17000Ft körül volt darabja.

nem voltam meggyőződve róla, hogy jól döntöttünk, de ez megváltozott, amikor kórházba kerültünk 6 hónaposan. más miatt voltunk ott, de rota járvány tört ki az osztályon. áldottam az eszem, hogy mégis megkapta, így nem fertőződött meg. pont elég volt az aktuális betegség.

2010. júl. 2. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!