Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyári babákra vonatkozóan hol...

Nyári babákra vonatkozóan hol találok a neten olyan listát amiben leírják milyen ruhákra lesz szükségünk?

Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
2008. nov. 9. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat. (idén júni 15-én szültem)

-4-5 db hosszuujjú,hosszulábas lábfejes rugi (az első 2 hétre)

-mosás gyakoriságától függően 6-8 rövidujju vagy ujjatlan lábatlan bady

-3-4 rövid napozó dokihoz, sétához, vengégségbe (mégis szebb, csinosabb, mint egy bady....-)

-egy ujszülött sapka, később úgysem kell, csak majd ősszel

-3-4 db kis zokni, szintén az első napokra csak, hűvösebb időkre, vagy éjjelre

-vehetsz egy két husszuujjas, lábatlan badyt, ez jó lehet éjjelre, mert a lába be van takarva, de a keze kilóg-

- és ehhez vehetsz egy két ujjatlan hosszulábas lábfejes rugit, nappalra, de ezt nem muszály, meglátod, mit hogy fogsz használni. Én is már csak a hűvösebb időkben adtam rá.

-legyen két-három pléded, egész vékony is, és középvastag is.

-textilpelus a fej alá,böfihez kb 10 db.

Azt hiszem hirtelen ennyi, ha van kérdésed, írj bátran privit:-)

2008. nov. 9. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne nagyon vásárolj be ruhát hisz alig fogod őket használni.Saját tapasztalat. A badyn kívül szinte semmit nem használtunk.Az előttem szóló jól le írta, annyi pont elég. Mi is nagyon szerettük a napozókat jobban mutatnak a gyereken amikor fényképezed.Olyan ruhát nézz aminél a pelenkát könyen ki tudod cserélni legyen mindig a lába közt patent, vagy végig patentos legyen a lábánál.Én a hátul patentosokat nem szerettem. Főleg az elején mikor még bátortalanul forgatod.Sapkában olyan nézzél ami vékony de azért a fül részénél rá fog lógni a picidre, mert nekem rengeteg sapim volt de egyet sem használtam mert nem takarta a picim fülét. Mert azok csinosabbnak látszottak.Jók ezek a kendő félék is.Takarja a füllet de közben szellős is.
2008. nov. 10. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!