Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túl aggódás, túl féltés, baby...

Túl aggódás, túl féltés, baby blues, depressziós tünet? Ugye nem tudok ártani neki?

Figyelt kérdés

5 hetes a kicsi fiam. Folyamatosan azon kattogok, hogy ártani fogok neki, hogy ha nem eléggé figyelek rá akkor maradandó sérülést okozok neki.

2 óránként szoptatom, így igényli, éjszaka is. Így az alváshiány sem segít.

Félek, hogy félálomban nem tartom meg jól a kicsi fejét. Éjszaka pont ezt álmodtam, remélem csak álmodtam. Sajnos néha nem tudom mi történik meg félálomban és mi csak az álmomban. Borzasztó feledékeny is lettem.

Nincsen sajnos segítségem csak a férjem, ő ki szokta venni es ide hozza nekem etetésre. De megetetni nem tudja.

Néha a karomba recseg ropog a kisember ilyenkor mindig megijedek, milyét nyomtam meg? Folyamatosan az jár a felyembe nem e ütöm meg a fejét vagy nyomom meg a kutacsát végzetesen. Ha vörösödik, erőlködik biztos csak a hasa fáj? Még sárga. Hát ez sem segít, hisz emiatt nagyon aluszékony. Ilyenkor arra gondolol, hogy biztos csak a sárgaság miatt. Nem más miatt?

Mikor lesz jobb? Ugye nem árthatok neki? Ugye csak túl parázom?

2019. febr. 21. 18:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, igyekszem megadni a tiszteletet és érthetően, hibátlanul leírni mondandóm. De sajnos maradt benne, most láttam.
2019. febr. 21. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem fogsz neki ártani, csak nagyon kicsi és emiatt ijesztő akár megfogni is, amúgy nagyon masszívak a csecsemők, nem lesz semmi baja. A feledékenység, meg ez a félálom állapot a baby blues miatt is van, ha rosszabbodik akkor érdemes segítséget kérni, és pihenj amennyit csak tudsz!
2019. febr. 21. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A ,,recsegés ropogás" normális dolog, nem te fogod meg rosszul hanem a legtöbb baba ,,recseg".Nálunk is volt egy recsegős időszak a védőnőt kérdeztem mondta nincs miért parázni.

Dolgoznak benned a hormonok.Én 2 hónap után éreztem jobban magam.Viszont semmi kárt nem fogsz tenni a babádban.:) Szóval igen ,kicsit túl is parázod.

2019. febr. 21. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, legtobben atestunk ezen. Kicsit mindig jobb lesz. Fogadj el minden lehetseges segitseget. Fel a fejjel, nem lesz baja! En allandoan attol feltem elalszom es leejtem vagy rafekszem. Ahh vagy elesek vele vagy furdesnel megcsuszik. Alaptalan volt es kb 2-3 honapos korara mar tok jól osszecsiszolodtunk. A legjobb az egeszbe, hogy a faradtsagtol en erre ez elso idoszakra szinte egyaltalan nem emlekszem csak amit elmeselt a nagyi meg a ferjem utólag.
2019. febr. 21. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.
2019. febr. 21. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztosan jobb lesz! Ha nem, keress valakit, akivel élőszobab kibeszélheted ezt magadból, az is sokat segít. Nem feltétlen szakemberre gobdolok, hanem egy barátnő, akiben megbízol😃
2019. febr. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!