Ti nem fèltek ha egyedül alszik a babàtok?
Már nem. A bébiőr a legapróbb mozdulatát veszi, és mindket gyerek legapróbb mozdulatára ébren vagyunk mindketten.
A kórház után 2 hétig a kicsivel aludtam, aztán átszoktattuk. Még most könnyű volt, mert pici és sokkal hamarabb megszokta a saját ágyát, mint a nagy anno.
De, engem zavart.
Az első eleinte külön aludt, kb. 47x mászkáltam át éjjel megnézni, hogy minden rendben van-e (volt légzésfigyelő, de akkor is). Aztán vettünk kamerás bébiőrt, az egy fokkal jobb volt, de ha láttam, hogy kitakarózott stb, akkor megintcsak mászkáltam, többször is. Végül mondjuk elkezdett ötezerszer kellni éjjel, így köztünk ragadt, mert már többet mászkáltam éjjel hozzá, mint amennyit aludtam, és rájöttem h sokkal egyszerűbb, ha hagyom ott aludni (mellettünk nem is ébredt annyiszor).
A második baba most 7 hetes, kezdetektől mellettem van babaöbölben. Nekem megnyugtató, hogy csak kinyitom a szemem, és rögtön látom, hogy minden oké vele, az éjszakai szoptatás is kevésbé fárasztó így, hogy nem kell kimászni az ágyból stb. Szóval nekünk jobb így, külön szobába meg majd átszoknak, érettségizni nem a mi ágyunkból fognak menni szerintem.
De.
Nálunk kicsi a hely amiatt se lehetett egy szobába velünk, de én is igazából az elejétől fogva saját szobát szerettem volna neki. Most 5 és fél hónapos. De a mai napig rengeteget bukik. Én is inkább emiatt aggódtam. Nekünk van légzésfigyelő, bébi monitor és nyitott ajtónál alszunk mi is ő is. Ezen kívül ha le raktuk aludni mindig az oldalára és kitámasztottuk. Egyszer se volt baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!