Hogy ússzuk meg az ajándékozást sértődés nélkül?
Kisbabánk lesz, több rokon megtalált, hogy jaj van egy csomó gyerekruhájuk, vagy megvan még a kiságy, etetőszék, pelenkázó otthon, ideadják. Az a baj, hogy még a legfiatalabb gyerek is 8 éves, szóval nem új holmikról van szó... Meg amúgyis, én már kinéztem egy drágább pihenőszéket, felesleges idehozni még kettőt, de azt meg nem fogom mondani, mikor kérdezik, mit vegyenek, hogy azt kérjük... Szeretnék mindent én magam kinézni, megvenni.
A ruhákra különösen kényes vagyok, mi sem hordunk használt holmikat, a kislányunkra sem szeretnénk olyat adni. Nem akarom a rokonokat megbántani, lenézni, de teljesen más a stílusunk öltözködésügyileg, én meg nem fogok itt zsáknyi ruhákat válogatni, hátha lesz egy-két olyan, ami tetszik. De konkrétan erőszakosak, és hiába mondom, hogy jaj nincs szükségünk rá, már így is rengeteg ruhát vettem, rendeltem, csak erősködnek, hogy "jó lesz az", meg hogy ez ajándék, nekik nem fáradtság elhozni ezeket.
Azért a ruhákat gondold át! Amikor egy nap átöltözteted hatszor, tehát még 10-12 öltözet ruhával is naponta mosol, és pár hét alatt kinövi, akkor nagyon luxus csak új rucikat venni, havonta 80-100 ezerért...
Mi anno sokat kaptunk. 2-3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!