Miért baj, ha nem hatalmas a fiam? Miért nem hiszik el, hogy tényleg az igazat mondom?
Ma voltunk vásáron, és keresztelő ruhát akartam nézni a fiamnak. Kérdezte az eladó, hogy mennyi idős a kicsi. Mondtam, hogy 9 hónapos. Akkor a 86os ruhát mutatná. Mondtam, hogy az ránk nagyon nem lesz jó, mert ő még csak 68as ruhákat hordja. Teljesen ki volt akadva, hogy ne mondjak már ilyet, az ki van zárva, hogy 9 hónaposan még csak 68cm legyen, biztos nem jól tudom. Épp mielőtt elindultunk, akkor mértem le, de egyébként is az összes ruhája 68as. Aztán mutatott ott nekem egy ruhát, és hozzátette, hogy ez egy 68as ruha, csak hogy anyukát jól kiakasszam, és biztos, hogy ez nem jó a gyerekre. Erre én mondtam, hogy pedig ez biztos, hogy jó rá, de köszönjük szépen, megyünk tovább...
Nem tehetek róla, hogy ekkora. Súlya sem hatalmas (7,5kg körül van), ő ilyen. Pedig sokat eszik. Rengeteget mozog, egész nap a házban kotor, bejár mindent.
Szia!
Tegnap 15:45-ös válaszoló vagyok. Az utánam levőnek írnám, hogy nem akartam senkit sem megbántani. De ha elolvasnád a többi választ, akkor látnád, hogy az egyik anyuka, azt írta, hogy a jóból keveset adnak, mert neki nincs nagy babája mint nekem. Erre én írtam, hogy az én nagy babám sem tehet róla, hogy nagy, és nekünk a jóból sokat adtak.
Gondoltam nem kell megmagyarázni, és aki miatt írtam, az úgyis megérti.
Még egyszer sajnálom, ha megbántatottak, nem akartam. Tegnap sem írtam volna választ, ha nem ír ilyen egy anyuka. De látatlanban ne sértegessük már egymás gyerekeit.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!