Miért baj, ha nem hatalmas a fiam? Miért nem hiszik el, hogy tényleg az igazat mondom?
Ma voltunk vásáron, és keresztelő ruhát akartam nézni a fiamnak. Kérdezte az eladó, hogy mennyi idős a kicsi. Mondtam, hogy 9 hónapos. Akkor a 86os ruhát mutatná. Mondtam, hogy az ránk nagyon nem lesz jó, mert ő még csak 68as ruhákat hordja. Teljesen ki volt akadva, hogy ne mondjak már ilyet, az ki van zárva, hogy 9 hónaposan még csak 68cm legyen, biztos nem jól tudom. Épp mielőtt elindultunk, akkor mértem le, de egyébként is az összes ruhája 68as. Aztán mutatott ott nekem egy ruhát, és hozzátette, hogy ez egy 68as ruha, csak hogy anyukát jól kiakasszam, és biztos, hogy ez nem jó a gyerekre. Erre én mondtam, hogy pedig ez biztos, hogy jó rá, de köszönjük szépen, megyünk tovább...
Nem tehetek róla, hogy ekkora. Súlya sem hatalmas (7,5kg körül van), ő ilyen. Pedig sokat eszik. Rengeteget mozog, egész nap a házban kotor, bejár mindent.
Kedves 14:44es. Ne haragudj, ha esetleg megbántottalak az "óriásbébizéssel". Nálatok szerintem természetes, hogy ekkora a kicsi, hiszen ti sem vagytok alacsonyak.
De amin kiakadok sokszor, az a tipikus "óriásbébi". Pl. sógornőm 155cm, a sógorom 170cm, a 4 hónapos babájuk meg 7kg, délben húsos főzeléket kap, délután tejpépet eszik, és mindig leszólnak, hogy a mi fiúnk milyen kicsi, meg milyen sovány, mert az övéké már most annyi, mint a miénk...
Szia.Nem kicsi a fiad,teljesen normális a mérete:).Az én kisfiam 22hónapos, és 86/92-es méretű ruhákat hord most.
Mi 9hósan,68/74-es méretű ruhákat hordtunk.
Üdv
Nem haragudtam meg :)
Nincs miert!! Ekkor es kesz :)
Meg nem kap mast csak tejet es ebben a melegben forralt vizet.Nem a cukortol ekkora.Nem mondom, hogy vekony, mert nem az, de eleg hosszu is.Apa 74 kilo a 198cm hez, igy nem hiszem, hogy kover lesz majd a lanyunk.(apar hasonlit de nagyon)
En most eleg dagi vagyok, mert nem mentek meg le a kilok, ezert mindenki azt mondja...."latom az anyara utottel"....es gumyosan vigyorog hozza.
na akkor szivem szerint jol pofan vagnam.... :D
Teljesen átérzem a helyzetedet. A 21 hónapos fiam 80-as ruhákat hord, a boltban 92-es mérettel traktálnak.
Sok Tescos (Chreokee, F&F) ruhája van, mert ott én válogatok, nem áll senki a hátam mögött okoskodva. A bodyk amiket hord 9-12 hónaposra valók, de hordja a 12-18-as méretet is.
ÉS még hozzátenném, hogy mindezek ellenére egy idegen orvos a múltkor a kórházban nem hitte el, hogy még nincs 3 éves, és nem lehet neki még allergiavizsgálatot csinálni.
Szia!
Szerintem egyáltalán nincs kicsi fiad, szerintem ez nagyban attól is függ, hogy a szülei mekkorák!
Láttam már tényleg kis babákat.
Viszont azért a nagy babákat sem kéne leszólni (EZ NEM NEKED SZÓL KÉRDEZŐ), mert az én babám sem tehet róla, hogy 11 hónaposan 12 kg és 82 cm. Nem etetjük cukros ételekkel, nagyon sok gyümölcsöt eszik és csak vizet iszik, még mindig anyatejes. Úgy látszik, nekünk a jóból sokat adtak!
Kedves Utolsó!
Akkor az én nem hatalmas gyerekemnek a jóból kevesebbet adtak?
Köszi!
Gratulálok a pontozónak, nem értem, hogy a nekem szánt válaszokat ki ítéli meg nem hasznosnak!
Nekem minden válasz hasznos volt.
Én nem szólom le sem a kicsi, sem a nagy babákat, csak azokat az okoskodó anyukákat nem szeretem, akik mindenféle felesleges dologgal tömik már egész pici korban a babát, csak hogy minél nagyobb legyen, mert az a jó. Mint az előző kommentemben is írtam, a sógornőm is ilyen.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Jó babázást mindenkinek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!