Megszárítottam a kisfiam eldobható úszópelusát, ráadhatom újra?
Kaki természetesen nem volt benne,a pisit nem tudom,mert ugye átázik teljesen,de csak az itthoni medencébe használjuk neki.Szerintetek nem gond,ha újra felhasználom?Látszólag ugyanúgy néz ki.
Köszönöm a válaszokat.
Én a telken nem adok a kislányomra úszópelust, úgyis látom, ha nyomni akar, kiszedem és kakil. :)
Amúgy nyugodtan megszáríthatod és azt adhatok újra. Mi nemrág voltunk Kehidán 4 napig és 2 db úszópelust használtam el. Délelőtt 1-et, délután 1-et és másnap újra azokat adtam rá kiszáradva. Semmi baja nem volt, tök jól bírta a strapát, nem is látszott rajta, hogy már használva volt. Amúgy is kiengedi a pisit, csak a kakit tartja bent.
Köszönöm a válaszaitokat,akkor holnap újra próbálom.Azért adok rá egyébként,mert sok víz megy bele,nagy a medencéje és ha belekakil,akkor inkább egy pelust dobok ki,mint 300 l vizet:)
Erre a pisi dologra kíváncsi voltam mit írtok,mert számomra érthetetlen volt,hogy a víz bemegy,de a pisi nem jön ki belőle:)Na persze...
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!