Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amíg nem figyelgem anyukám...

Amíg nem figyelgem anyukám földimogyórós pufit adott a 10 hónapos babámnak állítólag csak megnyalta . Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
Nem most történt kb 1 hete ,de amikor eszembe jut gyomor györcsöt kapok .Amúgy nem let semmi baja .
2019. febr. 12. 21:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Lehet lepontozni, de fel is kötöttem volna magam, ha az idióta védőnő szavait veszem figyelembe!

Pocsék lett volna az első egy évét rettegve élni, hogy ugyan mi baja lehet ettől, mi baja attól.

De aki akarja, zàrja folpackba 3 éves koráig, esetleg nagykorúsàgàig, akkor védve lesz biztosan.

2019. febr. 13. 09:05
 22/25 anonim ***** válasza:
17-es az elég nagy gáz,ha nem tudod,hogy igenis botuliznust okozhat a méz egy éves kor alatt. És hogy MAgyarországon már nincs is jelen? Huhh...
2019. febr. 13. 21:19
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
21-es te sem vagy normális,ha csak végletekben tudsz gondolkodni. Ki mondta,hogy túl kell félteni a gyereket? Lehet jobb lett volna mégis meghallgatni a védőnőt,hátha nem teljesen hülye...
2019. febr. 13. 21:21
 24/25 anonim ***** válasza:

Mégis a francnak?!

Féltse agyon a sajátját, mondjuk hozzàm nem is jött sűrűn, mert pàrszor elküldtem a halál büdös f...ába!

Én is felnőttem, kutya bajom, a pàrom is egészséges, az öcsém is, nem sorolom fel a csalàd tagjait.

Foglalkozzon a védőnő a pánikbeteg anyukàkkal, màst meg hagyjon békên.

2019. febr. 13. 21:26
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez màr 9 éve volt, akkor se ehettek semmit az ajànlàs szerint a gyerekek, de úgy làtom, azóta még annyit se.

Az a vicc, pont eszembe jutott, keresztapàm méhészkedett, hàt ha valakik kaptak rendesen mézet, azok mi öcsémmel ketten tuti.

És bizony a 80-as években adtak teàt mézzel, adtak tejet stb.

Terhesség alatt sem éreztem semmi hasznàt a védőnőnek, de mikor a lànyom megszületett, még annyira sem.

Nyomjàk a beléjük sulykolt szöveget, nagyon sokan úgy, hogy gyereke sincs.(a miénknek se volt még, épphogy végzett a sulival.Később kaptunk egy 50-es korabeli védőnőt, na ő semmit nem reagàlt túl)

2019. febr. 13. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!