Szabad adni 1 évesnek stevia-t? Nem akarok cukrozni, adott már valaki ilyet a babájának?
Szia, nem teába szeretném rakni hanem almás pitébe:)))
Én sem nagyon szeretem (azért nem olyan íze van mint a cukornak:)) de amibe viszonylag sok cukor kell azt be szoktam helyettesíteni. Eszik cukrot a fiam de tényleg csak picit, és mivel nem akarok neki külön "pancsolni" ezért a mi piténkből adnék neki amibe teszek stevia-t. És abban reménykedem, hogy az alma is elég édes így talán nem kellene bele olyan sok.
Köszi a választ!
Nyugodtam adjál neki cukrot, persze mértékkel.
Ém magunknak többnyireédesítőt használok,kávéba, teába, kajába is szoktam rakni (nem stevia), legaléább ennyivel kevesebb cukor kerül a szervezetembe,de ez nem jelenti azt, hogy teljesen száműztem az életünkből.
a kicsi, kajájába sima cukrot szoktam tenni (általában keveset) vagy gyümöcscukrot, de az most elfogyott.
Nekem terhességi cukorbetegségem volt és az dietetikus azt mondta, hogy egészséges szervezetnek szüksége van a cukorra, persze nem tonnaszámra, hanem mértékkel, de nem lesz tőle semmi baja.
Szia! Én múltkor elfelejtettem cukrot és fahéjat rakni az almáspitébe, azóta csakis így sütöm, minden nélkül, darált dióval az alján. Mindenkinek bejön a családból, a gyerekeknek föl sem tűnik, hogy nincs benne cukor, csak mondják, hogy kérnek még :)
Jonagold almát használtam, azóta mindig ebből csinálom, nagyon jó édes alma.
Jó ötlet! Ez nekem eszembe sem jutott:) mármint egyáltalán kihagyni a cukrot, édesítőt:) így fogom sütni:) aztán ha a felnőtteknek "édestelen" hát majd megcukrozzák:)))
Köszi szépen a tippet!
További szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!