Hány napig szokott ez tartani? Kezdek teljesen megkattanni.
4,5 hónapos, alapvetően SZUPER alvó baba, egyszer kel hajnalj 5kor. Most viszont néhány napja meg van szegény fázva és egy éjszaka 8-9 alkalommal kel. Kezdek teljesen becsavarodni :’(
Hány napig szokott tartani babáknák a megfázás? Tudom minden eset más, de úgy mégis, átlagosan?
Hadd legyen valami kapaszkodóm... :(
Szívom, igen. Vele együtt én is beteg lettem, szerintem ugyanaz a bajunk így arra gondolok, hogy esetleg fáj a torka neki is, ami ebben a rohadt száraz levegőben még rosszabb :( Emlékszem arra gyerekként én is mindig felébredtem. Enni se nagyon hajlandó, azért is gondolok erre... :(
Hát tudom ezzel nem leszek itt szupersztár az anyák között, de ha mozgásfejlődés miatt kelne 15 percenként, én azt hiszem eljutnék arra a pontra, hogy nem megyek be hozzá, alvástréning stb... Viszont így, hogy beteg, nyilván muszáj is megnézni minden alkalommal, hogy rendben van-e :/
Ha csak a megfazas, es makod van, akkor a virus fajtajatol fuggoen par nap-1 het, de akar tobb is lehet. Babaorrcseplet kap? Nasivint, vagy valami mast, mint sos viz? Nalunk csak az segitett, illetve Dentinox szopizaskor, meg nagyon fajo toroknal volt, hogy adtam Nurofent.
Amugy nalunk egy megfazastol lett a honapok ota tarto szuperul alvos korszakbol a rendszeres 6-8 ebredes, es a szinte folyamatos natha.. Ez tartott 1 evig, akkor kivettek az orrmandulajat, elhagytuk a szoptatast, nem tudom, melyik segitett, talan mindketto, mert azota sokkal kevesebbet horkol, es ritkabban kell orrcsepp is, de azota “csak” 1-4x kel, altalaban 2x.
Kitartás férjem unokája 2és fél éves.Azóta kb zombi üzemmódban élnek,mindig valami más miatt kel éjjel.
EGYSZER SEM aludtak végig egy éjszakát azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!