Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lenne ha teherbe esnek a...

Mi lenne ha teherbe esnek a ferjemtol es 1 gyereket szeretnenk de 3 sikerul?

Figyelt kérdés
de ugy gondoljuk hogy nekunk a 3 sok lenne és csak egyet tudunk valalni akkor mit ajánlanátok mit csináljunk? Adjuk a masik 2 őt örökbe vagy mi?
2019. febr. 9. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Létezik olyan, hogy redukció, azaz valamennyit abortálnak, bár ennek kockázata, hogy esetleg egy sem marad meg. Vagy igen, örökbe is adhatod a "felesleget", nem kell hozzá indoklás. Csak választani, melyik legyen. Azért ha valaki gyereket szeretne és egy helyett ikreket kap, általában inkább megtartja mind.
2019. febr. 9. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem adnál örökbe kettőt,ha kihordod őket.
2019. febr. 9. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Vagy most redukció, vagy 3 baba. Bár ha redukció, akkor mihamarabb
2019. febr. 9. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Tudomásom szerint egyes terhességre nem lehet redukálni hármasikreket. Nekünk háromról redukálták kettőre és akkor mondta az orvosom, hogy pl. kettes terhességből nem lehet sima egyeset csinálni, csak mert
2019. febr. 9. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
...nem akarsz ikreket. Ezen logikával háromból sem lehet egyet csinálni. Kettesre viszont jogod van redukáltatni a hármas terhességet, ha a kettő elfogadhatóbb. Vagy elvetetni mindet, azt is megteheted jogilag.
2019. febr. 9. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
És pénzfeldobással döntitek el, hogy melyiket ölitek meg vagy adjátok oda másnak?
2019. febr. 9. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Remélem csak nagyon unatkozol és azért írsz ilyeneket.

Ha komolyan gondoltad, akkor hányinger vagy.

2019. febr. 9. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó! Miért lenne hányinger?! Pl: tudja hogy csak 1 gyereket tud felnevelni teljes biztonságban. Vagy: fél az egészségügyi kockázattól, mind a babák mind az ő részéről. Én nem is tudom mit meg nem tennék ha hármas ikreim lehetnének.... sajnos egy babám sincs.... de az hogy előrelátóan gondolkodik még nem hányinger. Bármelyik megoldashoz joga van
2019. febr. 10. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Az én szememben az. Nem vagyok abortuszellenes és az örökbeadást is támogatom. DE! Amikor egyszerre 3 babát vársz és abból csak egyet akarsz megtartani, mi alapján döntöd el, hogy melyik kettőt dobod el magadtól? Főként, ha már megszülettek. 3 gyerekem van. Bár nem ikrek, de ha azt mondanák, hogy egyről vagy kettőről le kell mondanom, akkor sem döntenék. Sajnálom, ha neked még nem sikerült, de tény, hogy érezni lehet, hogy még nincsenek gyerekeid. Akkor tudnád, hogy ez nem így megy - ha valaki normálisan gondolkodik. Ráadásul a családunkban éppen nemrégiben születtek hármas ikrek. Tudom, hogy mit szenvedtek érte, hogy végre sikerüljön.

Sajnálom, de nekem ez a véleményem.

Mellesleg meg úgyis kamu az egész kérdés, épeszű embernek ilyen eszébe sem jut.

2019. febr. 10. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Utolsóval maximálisan egyetértek.
2019. febr. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!