Mi lehet alváshiányra a megoldás? Nagyon félek, hogy baj lesz.
Figyelt kérdés
Babám hasfájos. Tegnap alig aludtam. Hajnali 3 körül ülve bealudtam babámmal a karomban annyira fáradt voltam, 5 körül ébredtem fel. Úgy szégyellem magam. Nagy baj is lehetett volna belőle, és azóta folyamatosan auon kattogok, hogy nem e lehet még belőle baj. Isteni csoda hogy nem történt semmi.
Nagyon félek az éjszakától.
Napközben sem tudok aludni. A nagy itthon van, beteg, de ő már rég nem alszik napközben.
Mit tehetek vajon hogy ez ne forduljon elő ismét?
2019. febr. 5. 18:28
11/12 anonim válasza:
A férjed dolgozik, de gondolom van szabadnapja. Foglalkozzon napközben a gyerekekkel, a picit hurcolhatja, a tesójával játszhat, amíg te alszol egyben 3 órat. Nem főzöl, vagy egyéb házimunkát csinálsz, hanem alszol.
12/12 anonim válasza:
Az én babám is hasfájós volt ameddig a Nővérem nem mentette meg az életünket. Volt olyan, hogy én annyira fáradt voltam, hogy nem keltem fel rá hogy sírt. Szegény úgy sírt ahogy csak tudott de én egyszerűen nem hallottam még. Lehet szar anyázni meg stb... de én borzasztó mély alvó vagyok még az ébresztőre sem kelek fel. Akkor kelek fel ha valaki meglökdös. Meg ugye még a fülem sem volt rá állva a baba sírásra. 3 hétig volt hasfájós. Ma már 4 hónapos és a legaprobb szusszanásra is fent vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!