Hány hónapos kortól lehet átállni 3 órás etetésről 4 órásra?
Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 17:26
1/6 anonim válasza:
Ez nem kortól függ szerintem hanem a baba igényeitől. Az én babám például öt hetes kora óta négy óránként eszik, és most fél éves múlt. Van olyan baba, aki még fél évesen is három óránként eszik. Úgyhogy inkább a babucidat figyeld, hiszen ő úgyis szól ha éhes.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2008. nov. 8. 17:30
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
Amikor a babád úgy gondolja!
Jó babázást!
4/6 anonim válasza:
Lányom 5 hós, de még 3 óránként eszik:-)
5/6 anonim válasza:
igen a baba igényeit kell figyelembe venni.
meg hogy mennyit eszik.
az én kis fiam 3hetes kora óta 4óránként evett, de mostanában egyre kevesebb.így áttértem a 3óránkéntira.inkább többször keveset alapoon
14hetes kisfiú anyukája
6/6 anonim válasza:
Szia! Az enyém öt hónapos és szintén három óránként eszik. Este van úgy hogy kap hétkor és kilenckor, mert legközelebb hajnal ötkor kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!