Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koszmós fejbőrt mivel tudom...

Koszmós fejbőrt mivel tudom kezelni?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám most jött ki először csak a homloka felett. Ha egyszer elmúlt kiújulhat?
2008. nov. 8. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy ha elmúlt kiújulhat-e de én a BABE sampont használom, amit egy anyuka ajánlott ezen a fórumon :) nagyon jó sampon, szerintem próbáljátok meg. Sok sikert és jó babázást
2008. nov. 8. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Babe koszmó elleni sampon, a patikában kapható.Nem olcsó kb.1400FT, de pár mosás után már rendbejön tőle a fejbőr.
2008. nov. 8. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy fogkefét a doktornéni tanácsára, azzal fésültem elöről hátulra a fejecskéjét. pár alkalom után szépen helyrejött
2008. nov. 8. 17:28
 4/6 anonim válasza:
100%
A patikában lehet kapni babaolajat, én azzal kentem be a kisfejét, aztán átkeféltem babakefével (mivel hajas újszülöttek voltunk :) Baba sampont is használhatsz, egy idő után "lekopik".
2008. nov. 8. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2008. nov. 8. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, kiújulhat. Fürcsi előtt 1 órával kend be napraforgó olajjal, vegyél a gyógyszertárban babé koszmó elleni sampont (1700 ft, de egy évig elég) mosd meg, mosd le, dörzsöld jól meg, és fésüld át jól babafésüvel. Ezt ismételd pár nap, és jó esetben elmúlik:-)
2008. nov. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!