Jővőhét végén lesz 4 hónapos a kislányom de még csak 4900 gramm. Azt olvasom hogy ilyenkor már 6- 6 és fél kg-osak a babák 2800 grammal született. Szerintetek nagyon kicsi a súlya? Hasonló testsúllyal született babátok mekkora volt 4 hónaposan?
Figyelt kérdés
Amugy nem tűnik olyan soványnak mert csak 59 cm,csak picit fura a nagy babákhoz képest:)Ja és az első hónapban csak 300 grammot hízott mert beteg volt és kórházban volt!
Ha így nézzük végül is nem is olyan pici nem?
2010. jún. 30. 17:01
11/14 anonim válasza:
Hol olvastál ilyet? Nekem a védőnő mondta, hogy egy átlagos 6 hónapos baba 6-6,5 kg, tehát nem kicsi a súlya. Ennyi idős korban a havi hízási minimum 5-600 gr, és a te babád beteg is volt, még így is megvan. Szerintem ne aggódj emiatt.
12/14 anonim válasza:
2800-al született kisfiam 3 hetesen nyerte vissza a születési súlyát, 3 hónaposan duplázott, 4 hónaposan 6500 gr. volt, 5 hónaposan 7100. Tápszeres.
Különben meg, ha még csak jövő héten 4 hónapos, addig még hízhat és símán meglépi az 5 kilót. Tényleg ne aggódj.
13/14 anonim válasza:
Szia sz én lányom 3006 grammal és 56 cm el született.
4 hósan 6200 gr volt.
Nem minden baba egyforma sztem nem kicsi a babád...
14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok megnyugodtam picit...
2010. júl. 1. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!