Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nem ajánlatos bébikomp...

Tényleg nem ajánlatos bébikompot venni a babáknak?

Figyelt kérdés
Olyat sem ami hintává alakítható, és a lábát is letudja tenni?
2008. nov. 8. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
nekünk volt,és csak jó tapasztalatom volt vele.én ajánlom,az ember nem birja ki egész nap egy menni akaro de nem tudo gyerek melett ez nélkül ki,széljjel menne a derekad.kisfiam hamar megtanult menni a babykomp segitségével.
2008. nov. 8. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Megoszlik a vélemény, mint a bébihordozóról.

De a jelenlegi orvos irodalom nem javsolja, mert állítólag többet árt a gerincének, hisz nem igazán ül, és nem is igazán áll...

Nálunk dédi már bekészítette a vékony törölközőt, amit a baba hóna alá lehet tenni, és így tartani:-) De megteszi egy kantáros nadrág is:-) Játszani meg a járókában tud.-)

2008. nov. 8. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Az én védőnőm azt mondta, hogy nem is érti, hogy nem tudta még elérni a szakma, hogy betiltsák a gyártását! Nem egészséges a mozgásfejlődésükre nézve. Lehet az anyáknak kényelmesebb... :(
2008. nov. 8. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Nekunk sem volt, de nem ereztem a hianyat. Jarokaban volt a kicsim, ott jatszott. De ha bebi kompban van a gyerek, akkor is ugyanugy kell ra figyelni, nem?

Akkor mire jo, nem tudom. Nem is gondolkoztam hogy vegyek, nekem nem szimpatikus a bebikomp.

Kulonben a vedono azt mondja hogy egeszsegtelen. En hiszek neki, nem akar o rosszat.

2008. nov. 8. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi gyógytornára járunk, ott a gyógytotnász azt mondta, hogy minden gyereknek káros. Különben én nem is értem, hogy miért erőltetik mostanában ezeket a dolgokat, a gyerek szerintem akkor tanuljon meg ülni, mászni, járni mikor elérte azt a mentális és fizikális szintet.Semmit sem szabad erőtetni.Már elnézést de itt is írta egy anyuka, hogy az ő gyereke 14 hetesen ül, hát szerintem az abnormális, és még büszke is rá...De ez az én magán véleményem és mindenki azt csinál amit akar.Szóval nem ajánlatos ilyet venni.
2008. nov. 8. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Az én lányomnak van és szereti. Nincs benne egész nap, de néha jól jön nekem is, hogy le tudom tenni pár percre. Hátrafelé már csak úgy megy, most kezd előre is.
2008. nov. 8. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
utolsó válaszolónak mennyi idős a picikéd?csak azért mert én is szeretnék venni
2008. nov. 8. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Sztem teljesen jó dolog.Mi lenne a gyógytornászokkal,ha senki nem venne ilyet?Bocs,de tényleg felháborító,h a sok negatív kritika ellenére még mindig gyártják!6 hós baba anyukája
2008. nov. 9. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdeztétek akkor 6 hós a lányom.
2008. nov. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!