Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagymamaként, mennyi időt...

Nagymamaként, mennyi időt tölthetek az unokám és családja közelében ami még nem egészségtelen?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok mindentől függ. Azt írjátok le nekem légyszi a ti anyukátok, anyósotok mennyit látogat benneteket? Nagymamák mennyit látogattok?

2019. jan. 29. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem kérdezd meg a szülőket, hogy milyen gyakran mehetsz. A heti 1 alkalom szerintem teljesen jó, nálunk bevált. Persze a gyereket többször látják, mert hétvégente felváltva viszik el, mi sose kérjük, egyszerűen imádnak a fiunkkal lenni.
2019. jan. 29. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
A viszonyoktól függ. Ha rossz, akkor évi egy is sok.......... Ha jó, akkor simán minden nap. Óriási segítség tud lenni, akár ha csak annyit vállal be valaki, hogy délután leviszi 1-2 órára sétálni.
2019. jan. 29. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Heti 1x jon anyosom, 2 orat van itt.
2019. jan. 29. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám a kicsi születése óta (10 hónapos) minden héten 3 napot itt van. Óriási segìtség, ő és a kicsi is minden együtt töltött percet élveznek. Nagyon jó a kapcsolatunk, a gyereknevelésbe nem okoskodik bele, mindent úgy csinál, ahogy én. Van, hogy hétvégén mi megyünk hozzájuk.

Anyósom nem kìváncsi a kislányomra és rám sem. A férjem néha leviszi 10 percre kb. két havonta.

2019. jan. 29. 15:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggő.

Anyámmal nem beszélünk,még nem is látta a 8 hónapos unokát.

Anyós meg elvárja hogy mi menjünk,gyerek nem bírja az autót,3 óra lenne az út,így eddig 3x látta,3x voltak mióta megszületett fél napra.

Normális nagyszülővel 1 év alatti babával havi 1 találkozás lenne nekem ideális egész nap vagy akár egész hétvégén. Ha birja a baba akkor mindegy ki megy.

2019. jan. 29. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom heti egyszer jön 2-3 órára. Aktív dolgozó még. Anya sajnos nem él már.

Én heti 2-3 napnak örülnék, rajta kívül nincs segítségem.

Szeretem anyósom, engem nem zavar ha jön.

2019. jan. 29. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:
En korlatoztam anyosom kethetene johet. Meg az is sok belole. Leul,dumal feltart es nem csinal semmit. Jah korbe krakogja a lakast es omlik belole a bagoszag.
2020. febr. 1. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak telefonon, neten beszélünk, nem is tervezem őket hívni, mert bezzeganyósom és bezzegsógornőm van. Szerencsére van köztünk némi egészséges pár száz km.
2020. dec. 28. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!