Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16-17 hónapos babátok szeret...

16-17 hónapos babátok szeret még babakocsizni?

Figyelt kérdés
Kisfiam még szeret az én szerencsémre, így könnyebb vásárolni. Nem nagyon szeret hosszabb távon gyalogolni. Kényelmesen elterül a kocsijában:)
2010. jún. 30. 08:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen szeret nézelődik,integet embereknek, szereli a napernyőt.

Ez inkább töb órás sétáknál van.

Ha közértbe megyünk oda-vissza egy óra, simán kibírja.

Sőt a kertben is szoktam belerakni, ha kint vagyok és olyat csinálok.

2010. jún. 30. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Kislányom 16 hós és ő most már egyre inkább nem szereti,sir ha vissza akarom tenni,miután kivettem pl. a játszótéren.Amikor indulunk itthonról és tolom ha megyünk valahova,semmi gond meg vásárláskor is tűri,de ha kiveszem a babakocsiból és vissza akarom utána ültetni,hiszti van rendesen.Van még egy 3 éves fiam is úgyhogy igy azért könnyebb,ha babakocsizunk még.
2010. jún. 30. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
szia.igen szereti még a kocsit,el van benne,de ha épp nincs benne olyan szeles mint egy rakoncátlan kis csikó,néha furcsa is ha elmegyünk messzebbre még szívesen beleül és el is marad benne.
2010. jún. 30. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Kb 13. hónapos volt amikor utoljára babakocsiban ült.

Ha hosszab sétára megyünk a triciklit részesitjük előnyben:)A vásárlásnál sem volt szempont hogy babakocsiban üljön.

2010. jún. 30. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Enyém 18 hós, közértbe/piacra/intézkedni mi is babakocsival járunk. Kezébe nyomok egy kiflit és elvan :) Na nem sokat, de nem is tart nálam sokáig egy vásárlás (még egy óra sincs). Kiterül, mint a gyalogbéka a kocsiban, felrakja a lábait a kocsi szélére és nézelődik.
2010. jún. 30. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:

08:42

Az enyém 16 hónapos lesz a jövő héten.

2010. jún. 30. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én 21 hós kislányom 1 éves kora óta nem babakocsizik....Nem szereti:) Inkább sétál..:)
2010. jún. 30. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
gyűlöli kb. 9 hós kora óta. nagyon vártam, hogy már menjen...ehhez képest még most is babakocsival megyünk mindenhova, ui, nem lehet vele eljutni sehova, összevissza rohangál bele a világba, le se tojja, hogy merre kéne menni. egy időben próbltuk, hogy gyalog megyünk, bébitaxival vagy tolókával..rendzserint az lett a vége, hogy mindent nekem kellett hazacipelnem kölköstül. úh mondtam neki, öregem, te akartad. én nem fogok megszakadni egy 11 kilóssal meg egyéb cekkerekkel a kezemben csak mert ő nem hajlandó normélsian közlekedni az utcán. majd ha kcisit idősebb lesz megmondom neki, hogy nézd, mehetünk gyalog is, de akkor arra jössz amere kell. persze nem akarom póárzon vezetni, de azért ne 30 perc alatt tegyünk már meg 5 métert.....
2010. jún. 30. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
ja lemaradt hogy 18 hós a kislányom.
2010. jún. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!