Hogyan segíthetek testvéremnek a szülés utáni első hetekben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a szülés utáni néhány hét a legnehezebb a szülők számára. Szeretnék majd én is kisebb segítségekkel mellettük állni, de semmiképpen nem akarok rájuk telepedni. Hagyni akarom, hogy ők kettesben élhessék át ezt az időszakot, de pl. mit vihetnék nekik, mit adhatnék vagy mit csinálhatnék, ami nagy segítség lehetne a számukra? Esetleg főzzek nekik néha, vagy vásároljunk be nekik. Még én is most kezdtem a háziasszonykodást, de bármit meg tudok csinálni. Milyen segítségnek örül leginkább általában ilyenkor egy anyuka?2010. jún. 30. 08:30
1/8 anonim válasza:
Nagyon rendes vagy. Ha megfőzöl neki, az nagyon szuper lesz. Ez mellett be is tudsz vásárolni, és takarítani is esteleg.
2/8 anonim válasza:
első vagyok. Nekem 3 hétig volt segítségem, de nagyon jó volt, hogy nem kellett semmit sem csinálnom, csak a babával foglalkozni, és persze pihenni.
3/8 anonim válasza:
Hú, hogy Te milyen rendes vagy!!!
Szerintem beszéld meg vele! A házimunkával nagyon el fog úszni szegény, mert nem lesz rá sok ideje, energiája, talán abban segíthetnél! Főzés, kis takarítás, ha nem veszi rossz néven! Beszéld meg vele!
4/8 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki hogy bármiben segitsegre szorul,szólhat neked,szivesen segitesz,aztán majd ő eldönti mi az ami neki nagy segitség.
5/8 anonim válasza:
Micsoda testvér! :)
Ti vagytok, akik egy szobában lesztek?
A főzés és a takarítás nagyon jó, meg a vásárlás is, ja és a mosás, tehát mindenféle házimunka, csak úgy csináld, ahogy a tesód is tenné, ahogy ő szereti, különben ellenkező hatást érsz el... és ha magamból indulok ki: a babával lenni néha, pl. szopi után büfiztetni. De a legjobb, ha abban segítesz, amit a tesód mond :)
6/8 anonim válasza:
én ölni tudtam volna azért, ha valaki odarittyent 1-1 tányér rántott húst vagy 1-1 fazék töltött káposztát. Ha főzöl nekik, akkor nem vagy lábalatt, nem zavarod őket az intim együttlétben. Vásárolni csak úgy érdemes, ha tudod, mit szeret, mit vesz. De én a rokonoknál, akik jöttek látogatóba, isten bizonnyal sokkal jobban örültem, mikor elővették a szál kolbászt, a csirkét vagy a 10 tojást a zacskóból, mint a babaruhát! Tényleg nagyon aranyos vagy!
7/8 anonim válasza:
Nagyon nagy segítség a főzés, takarítás melett a vasalás. Egy pici baba megérkezésével mindig sok a vasalatlan ruha. Ráadásul ezt úgy is meg tudod csinálni, hogy elviszed magatokhoz, és ott kivasalod, így nem zavarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!