Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát adhatnék két...

Milyen teát adhatnék két hónapos kisfiamnak a tápszer mellett?

Figyelt kérdés
A babavizet nem nagyon fogadja el. Minden nap van rendesen széklete, ezért olyan teát szeretnék neki adni, ami nem szélhajtó. A kamillát sem szeretném, mert leszedi a bélbolyhokat.
2008. nov. 8. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

a legjobb pedig a kamilla tea!

en a lanyomnak szuletese ota azt adom es semmi baja, hal ISTENNEK!!!

2008. nov. 8. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

az én is hallottam, hogy sokáig egyhuzamban nem szabad adni kamillateát, mert a bélbolyhokat tönkreteszi, nekem orvos mondta!!

Van olyan, hogy Hipp Babatea. Ellenőrzött Gyógynövényekből áll, az én 5 és fél hós kisfiam imádja, próbáld ki azt. Mondjuk az 4 hós kortól van, de mi már adtuk 3 hónaposan, és semmi baja. Ha közel jártok a 3 hónaphoz ritkán, de szerintem adhatsz neki. Vagy kérdezd meg a dokit ő mit javasolna neki.

minden jót.

2008. nov. 8. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
A hipp babateák is jók,de a gyengén főzőtt kamillától semmi baja nem lessz.Gyulladás csökkentő és egézséges.De van a picwiknek is gyerek teája, de azt is nagyon gyengére csináld, és egy pici cukor mehet neki de főzd bele a cukrot is.Milupának is vannak bébi teái, az is finom.2 etetés közt max 40ml, ha úgy veszed észre hogy a teázás óta kicsit kevesebbet eszik, csökkentsd a mennyiséget.A lényeg hogy ne a teától lakjon jól.
2008. nov. 8. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Egyet értek az elöttem szólókkal. A babateák szerintem is jók, csak kissé drágák. Mi emellett, hogy változatosabb is legyen, édeskömény, ánizs és kamillateát is kipróbáltuk. Az elsö kettö még segít is, ha esetleg még hasfájós lenne!
2008. nov. 8. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Két hónapos babának nem adnék ilyen hippes cuccot. Mi si tápszeresek vagyunk és az 5 hónapig csak a Mecsek teát ittuk, abban tényleg nincs cukor meg semmi káros anyag, gyengére kell főzni. Az 5 hónaptól mi is kipróbáltuk a hippes teákat, szereti. De 2 hónaposnak nem adnék, plussz ők maguk is csak a 4. hónaptól ajánlják.
2008. nov. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!