Milyen teát adhatnék két hónapos kisfiamnak a tápszer mellett?
Figyelt kérdés
A babavizet nem nagyon fogadja el. Minden nap van rendesen széklete, ezért olyan teát szeretnék neki adni, ami nem szélhajtó. A kamillát sem szeretném, mert leszedi a bélbolyhokat.2008. nov. 8. 09:29
1/5 anonim válasza:
a legjobb pedig a kamilla tea!
en a lanyomnak szuletese ota azt adom es semmi baja, hal ISTENNEK!!!
2/5 anonim válasza:
az én is hallottam, hogy sokáig egyhuzamban nem szabad adni kamillateát, mert a bélbolyhokat tönkreteszi, nekem orvos mondta!!
Van olyan, hogy Hipp Babatea. Ellenőrzött Gyógynövényekből áll, az én 5 és fél hós kisfiam imádja, próbáld ki azt. Mondjuk az 4 hós kortól van, de mi már adtuk 3 hónaposan, és semmi baja. Ha közel jártok a 3 hónaphoz ritkán, de szerintem adhatsz neki. Vagy kérdezd meg a dokit ő mit javasolna neki.
minden jót.
3/5 anonim válasza:
A hipp babateák is jók,de a gyengén főzőtt kamillától semmi baja nem lessz.Gyulladás csökkentő és egézséges.De van a picwiknek is gyerek teája, de azt is nagyon gyengére csináld, és egy pici cukor mehet neki de főzd bele a cukrot is.Milupának is vannak bébi teái, az is finom.2 etetés közt max 40ml, ha úgy veszed észre hogy a teázás óta kicsit kevesebbet eszik, csökkentsd a mennyiséget.A lényeg hogy ne a teától lakjon jól.
4/5 anonim válasza:
Szia! Egyet értek az elöttem szólókkal. A babateák szerintem is jók, csak kissé drágák. Mi emellett, hogy változatosabb is legyen, édeskömény, ánizs és kamillateát is kipróbáltuk. Az elsö kettö még segít is, ha esetleg még hasfájós lenne!
5/5 anonim válasza:
Két hónapos babának nem adnék ilyen hippes cuccot. Mi si tápszeresek vagyunk és az 5 hónapig csak a Mecsek teát ittuk, abban tényleg nincs cukor meg semmi káros anyag, gyengére kell főzni. Az 5 hónaptól mi is kipróbáltuk a hippes teákat, szereti. De 2 hónaposnak nem adnék, plussz ők maguk is csak a 4. hónaptól ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!