Mi a véleményetek a Gyula és a Gyárfás névről?
Figyelt kérdés
Adnátok?2019. jan. 21. 11:40
1/9 anonim válasza:
A Gyula nem tetszik, nem tudok elvonatkoztatni az általam ismert bácsiktól. A Gyárfás tetszik, de rajtam kívül a családban mindenki közölte, hogy az vezetéknév.
2/9 anonim válasza:
Gyàrfàs a vezetéknév? Gyula nem tetszik nem adnàm
5/9 anonim válasza:
A Gyarfassal ugyanaz a bajom mint. Bogdánnal és a Lazarral. Bár nagyon tetszenek de 1.mindenki vezeteknevnek nézi 2.nem lehet becezni.
A Gyula hatareset bár a Nyuszi Gyuszi becezes sajnos adott :((
6/9 anonim válasza:
Gyárfás nekem roma név, nem adnám. A környéken nagyon sokakat hívnak így. A Gyula egy szép, klasszikus magyar név, nincs baj vele. Nekünk mondjuk nem menne a vezetéknévhez de ezerszer inkább legyen Gyula a gyerek mint Brájen vagy Nátán... Amúgy ismerek egy kisfiút, őt Gyuszkónak becézik és elképesztő cuki :)))) Úgyhogy igen, abszolút vállalható.
7/9 anonim válasza:
Nekem a Gyula kifejezetten tetszik. Kisgyerekként jól becézhető és felnőttként is vállalható név.
8/9 anonim válasza:
A Gyula tetszik. Nagytatámat is így hívják, mindenki Lulunak becézi.
A Gyárfás tényleg amolyan roma hangzású név. Én nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!