Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyulai Anyukák! Milyen program...

Gyulai Anyukák! Milyen programokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Jövőhét hétő,kedd,szerdán babás barátokkal megyünk Gyulára wellnesselni!Mindegyik családban 20 hó körüliek a gyerkőcök!Kérdésem lenne,hogy van-e valami jó kis játszóház vagy babás program ahova érdemes elvinni a gyerkőcöket!

ja és még ha annyit írnátok,hogy mit érdemes megnézni a városban,hova érdemes elmenni meg hogy hol lehet olcsón kajálni mivel a csomagunkban csak reggeli van így keresnünk kell egy helyet ahol ebédelni,vacsorázni tududnk!

Egyszóval szinte minden infó érdekelne a városról,babás programokról,helyi nevezetességekről!

Sok mindenkitől hallottam,hogy a gyulai emberek nagyon kedvesek!

2012. febr. 24. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Hol fogtok megszállni? Ha a családi wellness hotelben, ott van játszóház. Van egy jó honlap. www.visitgyula.com

Az összes látnivaló fent van. Amit én ajánlanék, a százéves cukrászda, a gyulai vár, a vár mellett van egy fa játszótér ( ha jövő héten már jó idő lesz)A belvárosban a szökőkutaknál van egy jó kis étterem, ahol menü is van, nem drága és jó. A neve Sörpince. A Kossuth téren. De jó a Bolc café is, a Kossuth utcán. De ahogy sétáltok végig a Kossuth utcán a Kossuth térig, több étterem is lesz. Nagyon szép város. Kellemes pihenést kívánok.

2012. febr. 24. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes válaszod!

Nem a családi wellnesben szállunk meg hanem a D hotelben és ott csak reggelit tudnak biztosítani!

Igen ezt a honlapot már én is néztem csak konkrétan babás programot nem találok!Eetleg nincs a városban egy játszóház???

A várat és a városközpontot mindenféleképpen megnézzük!

Remélem jól fogjuk magunkat érezni!

2012. febr. 24. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Én gyulai vagyok úgyhogy tudok pár dolgot ajánlani :)

Van játszóház de a pontosabbat nem tudok mert a kisfiam még pici hozzá de holnap arra sétálunk és megírom neked ha gondolod. Van szerdánként zenebölcsi is 10 órától a "Zöld kereszt"-ben. Ha rákérdezel bármelyik gyulai tudja hol van. :) Amit az első válaszoló írt az tényleg úgy van. :) De ha a hotelotokhoz még közelebb akartok ebédelni vagy vacsizni akkor ajánlom a Halász csárdát! Nagyon finoman főznek és kb 100méterre van a D hoteltól. Látnivalókból még ajánlanám Erkel Ferenc szülőházát, a Ladics házat, a gyulavári kastélyt, na és persze a Várfürdőt :) Ha jó idő lesz akkor érdemes kilátogatni még a Gyula mellett található Tanyamúzeumba. Ott van lovaglási lehetőség, sétakocsikázás és a lovaknál kisebb, kevésbé ijesztő állatok is. :) Ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan. :)

2012. febr. 25. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
jujj utolsó köszi nagyon aranyos vagy!Sokat segítettél!
2012. febr. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!