Ki mit gondol arról h sogornőm az 5hónapos babajának már oda adta a telefont a tabletet hogy azon mesezen?
Figyelt kérdés
Mar most a 1eves a baba, de turórudit normális kajákat nem add neki mert ő tökéletesen neveli a gyermekét véleményem szerint meg ugyan olyan káros már most a telefon mint egy csoki.2019. jan. 18. 08:52
12/17 anonim válasza:
Inkább a zenéket, mint egy ilyen id.óta nagynéni...
14/17 anonim válasza:
Te károsabb vagy, mint a telefon a tablet a túrórudi, és minden édesség együttvéve...
15/17 anonim válasza:
A kerdesed most akkor az, hogy szerintunk melyik a karosabb, a tablet, vagy a turorudi?
Vagy az, hogy mit gondolunk arrol, hogy a sogornod mar 5 honapos koratol odaadta a gyereknek a telefonjat?
Az alatt mit ertesz, hogy ,, de turórudit normális kajákat nem add neki "? Hogy a turorudi normalis etel, vagy azt, hogy turorudit ad neki normalis etel helyett?
Nem egeszen ertem, hogy mit szeretnel pontosan megtudni.
16/17 anonim válasza:
Nem mi vagyunk a negatívak, hanem Te vagy az és mellesleg undorító dolog is amit művelsz.
Az én gyerekem is néz mesét 1 éves kora óta és minden rendben van vele és eszik túró rudit meg kinder tejszeletet, de gyümölcsöt, zöldséget és normális kaját is és jár közösségbe is.
És én is foglalkozom vele. Na így most jobb?
17/17 anonim válasza:
Uristen mekkora osztast kaptàl . Hidd el minden gyerek nez meset. Na jó vannak szupermamik, akiknek nulla elete van, es magukra es a ferjukre nem szánnak már semmi idot talan azok nem nezetnek meset a gyerekkel.. Nem lesz tole semmi baja, nyilvan nem egesz nap nezi. Kicsit tul van ez lihegve, hogy mar kb semmit sem szabad a gyereknek ... mikor en kicsi voltam is volt tv, en is neztem a meseket, semmi bajom nincsen..... a turoruditol sem lesz semmi baja, max a foga romlik el a sok edessegtol, de azt is lehet mosni surun .... szoval mindenki azt csinal a gyerekevel, amit akar az o gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!