Van itt olyan aki adod 1 év alatti babájának pl tejfölt vagy tehéntejet felfőzve? Ha nincs tej allergiája miért nem ihat tejet pl egy 9 hónapos baba?
Mert az allergiamegelőzés lényege, hogy minél később találkozzon az allergénnel.
Egyébként meg honnan tudod, hogy nem allergiás rá?
Az, hogy a tejet is tartalmazó tápszer nem üti ki, nem bizonyíték, mert ott részeire bontják és eliminálják az összetevőit, így egyáltalán nem ugyanaz, mintha tejet inna.
Már megválaszolta az 1., hogy miért nem ihat.
Biztos rengetegen vannak itt az oldalon olyanok, akiknek már 9 hónaposan adtak tejet, tejfölt a szülei. A 40-es, 50-es korosztály, meg az idősebbek így nőttek fel.
Igaz, lànyom màr 9 éves, de én anno 8-9 hónaposan adtam neki tejes, tejfölös dolgokat.
34 éves vagyok, élek még, és én is kaptam.
Nagymamàm 75 éves, kapott tejet màr sokkal koràbban mint 8-10 hónaposan, köszöni szépen, jól van.
Én magasról tettem annak idején a védőnő hülyeségeire, plàne amikor azt mondta, azért néz a két hetes picim a fejünk fölé, mert a szellemvilàgot làtja. :)
Ennyit a nagy tudàsukról.
Ha menni fog a hasa, kipattog, nem adsz neki, és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!