40 éves kora körül kezdődött, kb 55 lehetett, mire az összes kihullt.
2018. aug. 11. 14:01
2/12 anonim válasza:
8 hónapos a kislányom, 3 hónaposan volt a legkevesebb, de akkor sem hullott ki teljesen, inkább csak oldalt. 1-2 hétig foltos volt, aztán beindult a rendes haj, most már összenőtt a maradék babahaja a rendessel, gyönyörű, dús, hosszú, most is épp 2 copfban van. 😊
2018. aug. 11. 14:03
3/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül fog kihullani, bár ha igen, akkor is hiába drukkolsz sajnos :) Az egyik nálunk egy hónapos korára kopasz lett és csak 2 évesen lett haja, a másiknak nem hullott ki egyáltalán.
2018. aug. 11. 14:22
4/12 anonim válasza:
Az egyiknek felül mind kihullott (igaz alapból nagyon kevés hajjal született) olyan 3-4 hónapos korára, kisfiú amúgy, 1 éves kor után kezdett neki nőni.
A kicsi lány, neki több haja volt a születésekor és nem is kopaszodott, de neki is olyan 3 hónapos korában jóval kevesebb volt a haja és kb 9 hónapos kora óta nő gyorsan.
2018. aug. 11. 14:31
5/12 anonim válasza:
A lányomnak nem hullott ki. Majdnem 2.5 éves,göndörkés babahaja van :)
2018. aug. 11. 14:35
6/12 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, hogy az enyem nem hullott ki anno, nagy hajjal szulettem. Le kellett vagatni. Anyam ugy ismert meg messzirol a sok baba kozul a korhazban, hogy en voltam a legnagyobb haju. Nem tudom van-e valami osszefugges, hogy akinek dusabb, erosebb a haja mar szuleteskor, lehet nem hullik ki olyan gyakran. De ezt csak feltetelezem.
2018. aug. 11. 15:02
7/12 anonim válasza:
Nálunk nem hullott ki,mindig sok volt neki (bóbitáztunk elég sokat neki) most is szinte derékig ér a hajzata, és hatalmas hajkoronával született:)
Bóbitának azt nevezzük, amikor összefogod felül neki, és a farok nem hátul van, hanem a feje tetején.
2018. aug. 11. 15:09
8/12 anonim válasza:
Az én kislányomnak 6 hónapos kora körül hullott ki,kis kopaszka volt.Órási nagy sötét hajjal született,6 hónaposan sem lett teljesen kopasz,de nagyon kis kevés haja volt,ami szőke volt.1 éves korára viszont már megnőtt a haja,szinze fonni lehetett már,majdnem a válláig ért és maradt a sötét barna haj.Most 4 éves,világosodott már sokat a haja,de marad a barna.
2018. aug. 11. 15:11
9/12 anonim válasza:
Nem hullott ki, fiu es hosszu vallig ero gondor haja van.
2018. aug. 11. 15:13
10/12 anonim válasza:
Nagy hajjal szuletett, en nem vettem eszre hogy kihullott volna, inkabb megnott, bedusult. Egy idoben mintha kikopott volna a homlokanal (kevesebb hosszu hajszal volt de rengeteg babahaj lett), de ezt sem ugy kell elkepzelni, hogy egyik naprol a masikra megkopaszodott volna.
Akik nagy hajjal szuletnek azoknak altalaban kesobb is szep dus hajuk lesz, ne aggodj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!