Miért néz mindenki trollnak?
Figyelt kérdés
7hónapos kisfiam van. Sok dolgok másként csinálok... Nem beszéltek többesszámban. Ha megkérdezik mi újság nem válaszolom azt, hogy hasfájósak vagyunk... ettől falnak megyek. 2 hónapja dolgozok ismét, ez olyan napi 4órámat veszi el. Járok edzeni, fodrászhoz stb. Igazából sokkal jobb az alakom most mint teherbeesés előtt (ir miatt rendszeresen elkezdtem sportolni amit azóta is folytatok) soha, soha nem jelenek meg kinyúlt pólóban, zsíros hajjal, karikás szemmel SEHOL. Nem lettem ősanya... dolgozok és gyereket nevelek. Nem altatok órákon át, leteszem 15 perc simi stb, majd ennyi. Elalszik magától. Nincs a közösségi médiában babás képem, eljárunk a férjemmel szórakozni. A nagyiknál is ottalszik... imádom, de nem áldoztam fel a sajat eletem. És megkaptam hogy akkor minek nekem gyerek... ez normális reakció?!2019. jan. 13. 22:52
31/34 A kérdező kommentje:
Érdeklődni jöttem....
2019. jan. 14. 19:42
32/34 A kérdező kommentje:
És nem kuncsorogni, stb de ezt leírtam
2019. jan. 14. 19:43
33/34 anonim válasza:
Erdeklodni jottel de megsem erdekel a velemenyunk.. aha rendben. Grat
34/34 anonim válasza:
Érdekességből nyitottam meg a kérdést, mert láttam sok válasz jött rá és gondoltam megosztó lesz a téma. Szerintem teljesen átlagos dolgokat írtál le magadról és nem lógsz ki a tömegből a munkát leszámítva. Sokan tornáznak este, futnak, ha edzőterembe esetleg nincs is lehetőségük eljárni, igénytelen ruhákba szerintem az jelenik meg, aki előtte is az volt, sminkelni is azt gondolom, hogy aki gyerek előtt sminkelt gyerekkel is megteszi, mert az nem több 5 percnél. Az altatás szerintem gyerekfüggő, valamelyik gyerek igényli, valamelyik nem, ez szerintem nem választható - írom ezt úgy, hogy a kislányom nem alszik el úgy, hogyha a szobában vagyunk. Az, hogy facebookon és/vagy instan kitesz-e az anyuka képet az szerintem teljesen lényegtelen. Segítsége az embernek például nem feltétlenül van, ez pedig nagyon nagy könnyebbséget adhat egy anyának, ami Tőle teljesen független dolog. Nekem a nagylányom 26 hónapos, a kisfiam 4 hónapos. Egy gyerekkel jártam mindennap magánbeteghez (gyógytornász vagyok), ami kettővel már lehetetlen, de élvezem, mert karriert lehet építeni 50 évesen is, ezt pedig csak most élhetem át. Fodrászhoz 4 hetente járok, mert festetem a hajamat - a kicsit viszem magammal (nemcsak ide, midenhiva ahova megyek), mert Őt szerencsére sikerül szoptatnom és mivel korababa elég gyakran eszik, tornázom esténként itthon, sminkelem magam, mert még magamtól is megijedek, ha kilépek az ajtón már a liftben, nem altatom a gyerekemimet. Per pill zsíros a hajam, de reggel meg fogom mosni. Azt el se tudjuk képzelni a Férjemmel, hogy másnál aludjanak a gyerekek és nem igazán járunk el. Nekem még lenne igényem (most csak este 9 után tudnánk miután a kisfiamat is letettük aludni), de a Férjem mindig azt mondja, hogy nem azért csináltuk a gyerekeket, hogy lepasszoljuk. Csinál 2 adag popcorn és összebújva megnézünk egy filmet. Szerintem az a helyzet, hogy nem lógsz ki a tömegből, egy hétköznapi anyuka vagy, minden csak megfogalmazás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!