Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért néz mindenki trollnak?

Miért néz mindenki trollnak?

Figyelt kérdés
7hónapos kisfiam van. Sok dolgok másként csinálok... Nem beszéltek többesszámban. Ha megkérdezik mi újság nem válaszolom azt, hogy hasfájósak vagyunk... ettől falnak megyek. 2 hónapja dolgozok ismét, ez olyan napi 4órámat veszi el. Járok edzeni, fodrászhoz stb. Igazából sokkal jobb az alakom most mint teherbeesés előtt (ir miatt rendszeresen elkezdtem sportolni amit azóta is folytatok) soha, soha nem jelenek meg kinyúlt pólóban, zsíros hajjal, karikás szemmel SEHOL. Nem lettem ősanya... dolgozok és gyereket nevelek. Nem altatok órákon át, leteszem 15 perc simi stb, majd ennyi. Elalszik magától. Nincs a közösségi médiában babás képem, eljárunk a férjemmel szórakozni. A nagyiknál is ottalszik... imádom, de nem áldoztam fel a sajat eletem. És megkaptam hogy akkor minek nekem gyerek... ez normális reakció?!
2019. jan. 13. 22:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%
"Miért néz mindenki trollnak?" Aki így viselkedik és milyen arrogàns az ne csodálkozzon! És igaza van az utolsònak hogy kiket lehet "szuperanyànak" nevezni!
2019. jan. 14. 08:00
 22/34 anonim ***** válasza:
5%
Ne foglalkozz velük kérdező. Itt is előjöttek az ősanyák :)
2019. jan. 14. 08:33
 23/34 anonim ***** válasza:
92%

Te ide nem kérdezni jöttél, hanem dicsekedni.

Tudod nem mindenkinek van a szomszédban irodája, nem mindenkinek van otthon reggel a férje, hogy el tudjon menni futni, nem mindenkinek van nagyszülő aki vigyáz a gyerekre.

És nem is mindenkinek van arra igénye amire neked.

Ettől még nem lesz ősanya valaki.

2019. jan. 14. 08:35
 24/34 A kérdező kommentje:
A kérdés továbbra is az, ha én nem szólok be más gyereknevelési dolgaiva, akkor az enyémre vajon miért tesznek megjegyzést? Nem mondtam hogy szuperanya vagyok. Azt mondtam hogy a nagy átlagban való elvárssoktól különbözök, amiről nem értem miért baj. Ha vannak legetőségeim (férj, nagyi) akkor miért ne használnám ki? Nem felvágás és nem dicsekvés.... információgyűjtés. Amúgy meg csak megbeszélés kérdése hogy a 7hós kisfiam elnézelődik a megörzőben amíg én odavagyok..... igen 2 év van kiírva, de az nem kőbe vésettt dolog.
2019. jan. 14. 08:39
 25/34 A kérdező kommentje:
17es! Képzeld főzök....
2019. jan. 14. 08:40
 26/34 anonim ***** válasza:
64%

Felnőtt nő vagy, ignoráld, ha valami nem tetszik! Pont!

Mit kell ezen ennyit tipródni?

Itt a kis barinőd, kezet foghattok

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

2019. jan. 14. 08:52
 27/34 anonim ***** válasza:
88%

"A kérdés továbbra is az, ha én nem szólok be más gyereknevelési dolgaiva, akkor az enyémre vajon miért tesznek megjegyzést?"

Ki tudja, hogy hogyan telnek a napjaid?

Nem kell róla beszélni és így nem szólnak bele.

És azzal, hogy ősanyázol, ítélkezel mások élete felett.

2019. jan. 14. 09:01
 28/34 anonim ***** válasza:
96%
Mi is hasonlóan vagyunk,voltunk,de nem vagyok ennyire nagyképű,hogy még a pofájába is vágjam mindazoknak akiknek esetleg kicsivel nehezebb dolguk van.Mert én hálát adok a gyerekemért,de ha a tied vagy az enyém is ordított volna hónapokig non stop fogzás vagy hasfájás miatt,akkor biztos mi sem lettünk volna ilyen "szipi-szupik". Kicsit több empátiát! ( a hányós smileyt meg képzeld ide)
2019. jan. 14. 10:54
 29/34 anonim ***** válasza:
65%
oké, de ha ennyire tök hepi minden, akkor miért itt kuncsorogsz elismerésért?
2019. jan. 14. 12:25
 30/34 anonim ***** válasza:
65%
Kerdezo ha nem tetszik masok velemenye akkor miert irtal ki kerdest? Most fel vagy haborodva hogy mindenki ellened beszel es nem tetszik hogy mas velemenye van mindenkinek.
2019. jan. 14. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!