Miért néz mindenki trollnak?
-többes számban beszélek
-nem járok edzeni
-nem járok műkörmöt csináltatni
-otthon néha igénytelen vagyok
-volt,hogy órákig altattam
-még sose aludt senkinél a gyerekem,de pár órát szoktak rá vigyázni (2ésfél éves)
-nemérdekel mások véleménye
-és eddig semmiről nem maradtam le a gyerekemmel kapcsolatban
-ott voltam az első átfordulásnál/kúszásnál/mászásnál/bibinél/felülésnél/elindulásnál/első szónál..stb.
és boldog vagyok,annakellenére hogy nem magamat helyezem előtérbe,hanem a gyerekemet/gyerekeimet
számomra is furcsa,hogy simán "lepasszolod" az 5-6-7 hónapos kisbabád,de azt szoktam mondani.."ne ítélj,hogy ne ítéltess"
mindenki úgy cselekszik,ahogy akar és tud
Úgy vagyok vele, volt eddig gyerek előtt 22 évem magamra és miután kirepülnek(ami úgyis sajnos hamar eljön) lesz időm még magamra!
párom is így gondolkodik! és gyerek/gyerekek mellett is van időnk a kapcsolatunkat ápolni 😊
U.i.: nem tartom magam ősanyának!csak egy 2 és fél éves fiú,és 29.hetes pocaklakó anyukája
7hónapos a vele egy korúakkal a játszóházban??? Csak nekem nem jön össze az, hogy egy 7 hónapos mit érzékel a "vele egykorúak" társaságából és a játszóházból???
A kinyúlt póló, zsíros haj, oké, nem kell igénytelennek lenni. De a többi masszív öntömjénezés!
Ha te f..anya vagy és aki nem azt csinálja, amit te, az csak sz.ranya lehet.
Nos, egy gyerekkel ez még oké. A logisztikai probléma 2 gyereknél kezdődik. Én a saját 3 gyerekem mellett őszintén csodálkozom, ha valaki egy gyerek mellett "bele akar halni" a gyerek nevelésbe!
A másik dolog, hogy egy 7 hónapos esetében nincs igazán szó nevelésről. Az majd úgy 1 éves kora után kezdődik, és ahhoz nem lesz elég ennyi, hogy időnként a gyerekkel is foglalkozol magad helyett. ..
Bocs, nem olvastam vegig, megakadtam ott h a jatszohazban elvan a tobbi gyerekkel....
Nem igen lattam jatszohazban meg 7 honapost...
Fiam 2 eves bolcsodes, talan most kezd a tobbi gyerekkel jatszohgati, de inkabb meg ok is egyedul vannak el...
Szerinted anyasag=igenytelenseg?!
Nem nezhettel ki valami jol szules elott, ha utana jobban mutatsz, mar ne is haragudj 🙃
Hujujj, még jő, hogy nem mész észt osztani egy hisztiző idegen gyerek anyukájának... De szép, hogy ilyen megfordul a fejedben, hogy nem mész észt osztani! 😃
Térjünk rád vissza, ha a gyereked 1, 5-2 éves lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!