Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez vajon jó első szandinak?

Ez vajon jó első szandinak?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 29. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerntem teljesen jó! Tartja a kis bokáját. Mielött megveszed azért nézd meg, hogy rugalmas legyen a talpa.

2010. jún. 29. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Első ránézésre úgy tűnik, hogy nem eléggé tartaná a bokáját, de a talp jónak látszik, elég vékony, hajlékony lehet.
2010. jún. 29. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:

A Bobby shos jó minőség, nekünk több ilyen cipőnk is van, szeretjük őket.

Egy "furcsaság" van vele: a boka résznél ami hátul tartja, annak az íve nem teljesen függőleges, hanem egy kicsit a láb felé tart. Szerintem ettől nem kényelmetlen nekik, csak a talphossz egy kicsit csalóka, mert nagyobb szám kell belőle egy féllel, vagy egy egésszel.

Ha fel tudjátok próbálni, akkor nincs gond, csak látatlanban bizonytalan...

2010. jún. 29. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat: Bobbi shoes :o)
2010. jún. 29. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem így képről azért nem tetszik, mert pont a bokájánál van felül kivágva, nem tartja rendesen a bokáját ezáltal. nekünk egy őszi modell volt hasonló kivágással, az apja hozta a lányomnak. Egyáltalán nem tartja a bokáját, az teljesen kivan belőle. Nem is használtuk nagyon, bár tudott volna járni benne a gyerek.
2010. jún. 29. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
nem jó, válassz inkább valami háromcsatos vagy tépőzáras bokatartós kisszandit
2010. jún. 29. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet.
2010. jún. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!