Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek messzebb laknak a...

Akiknek messzebb laknak a szülök, nagyszülők, azokhoz milyen sűrűn viszitek a babát látogatóba?

Figyelt kérdés
A messzebb alatt értem a nem egy faluban, vagy városban:)
2010. jún. 29. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Anyósomék kb.250kmre laknak tőlünk,mi minden évben márciusban,júniusban,augusztusban és decemberben megyünk le 1 hétre.
2010. jún. 29. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Szomszéd faluban lakik anyós és kb. 2 hetente de ő gyakrabban igényelné mert ő állítólag "nagyon beteg" és nem tud jönni.
2010. jún. 29. 11:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Mi is közel lakunk egymáshoz, 30 km-re, és kéthetente visszük.Nálunk is keveslik...És olyankor mennyi időt töltetek a nagyszülőknél?
2010. jún. 29. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én anyósomék 200 km-re laknak. Télen nem szívesen megyünk, egyszer voltunk karácsony előtt, mikor 2 éves volt a lányom. De én nem szeretem a téli utazgatást, félek a csúszós utaktól, jön egy hirtelen hóvihar, és elakadunk gyerekkel... úgyhogy ősszel-télen ők szoktak meglátogatni minket, kb. 3-4 alkalommal, tavasszal-nyáron meg mi megyünk, 3-4 hetente, és amikor csak tehetjük hosszabb időre. Mivel közel van a Balaton, nekünk évek óta egyben ez a nyaralás is.
2010. jún. 29. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Anyáék 20 km-re laknak tőlünk. Hetente megyünk 2 napra hétvégén.
2010. jún. 29. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
A nagyszülők miért nem jönnek hozzátok, ha keveslik a látogatást???
2010. jún. 29. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi kb 10! percre lakunk egymástól, de már nem látta 2 hónapja az unokáját. Beleuntam, hogy csak én vittem! Mondja is mindig a fiának, hogy nem látja az unokáját. Talán át kéne jönni meglátogatni...
2010. jún. 29. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
80 kilométerre laknak, havonta egyszer megyünk.4,5 hónapos a babánk, eddig kétszer voltunk, amíg picike volt, addig nem is mentünk.
2010. jún. 29. 13:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tud jönni, mert beteg, járóképtelen a nagyszülő.
2010. jún. 29. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyáék kb. 200 km-re laknak, anyósék még ehhez +25 km. Kéthetente megyünk hétvégére. Egyik nap itt, másik nap ott. Nekem ez is sok, nem szeretem a hosszú autó utakat, mert mindig beleizzad a fiam a hordozóba, meg nagyon kényelmetlen neki, és fészkelődik egész úton. De valahogy a családban ez rajtam kívül senkit nem érdekel. Azt mondják meg KELL szoknia. Én szívem szerint havonta max 1-szer mennék, de a nagyszülők így is pattognak, hogy ritkán megyünk...
2010. jún. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!