Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kozmetikushoz járó és nem...

Kozmetikushoz járó és nem járó anyukák, miért jártok vagy miért nem jártok?

Figyelt kérdés

Anyagi oka van? Vagy időhiány? Vagy a babát nem tudjátok hol hagyni?

Ha lenne olyan kozmetika, ahol szakképzett pedagógus vagy bébicsősz játszana a gyerekekkel, amíg szépültök, elmennétek?

A szalonban van minden: babakonyha, pelus, hogy vinni se kelljen. + ugye a játszószoba.

Kozmetika, fodrászat, körmös, gyerekfodrászat és kozmetika, masszőr, valamint - bizonyos esetekben ingyenesen - dietetikus, nőgyógyász és gyermekorvos, természetgyógyász, életmód tanácsadó szolgáltatást lehet igénybe venni (nem a helyszínen feltétlenül).

Havonta pedig az ide járó anyáknak ingyenes baba-mama klub lenne.

Kizárólag gyerekes anyáknak szólna a szalon összes szolgáltatása.

Vélemény?

Netán tudtok ilyenről?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 29. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez egy álom!!

Kívánom, hogy minnél előbb sikerüljön valóra is váltani.

Én biztosan igénybe venném. Sajnos éppen amiatt nem tudok csak ritkán eljutni az ilyen helyekre mert nincs kire hagynom a picit.

2010. jún. 29. 11:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Szeriintem nagyon jó ötlet! Én mondjuk nem járok kozmetikushoz, mert eddig se jártam. Hál istennek szép a bőröm. De mondják, hogy egy idő után igenis szüksége van a bőrnek egy jó kozmetikusra, hogy szép maradjon, úgyhogy ha lenne ilyen hely (persze tőlem nem irdatlnul messze), akkor lehet kipróbálnám. Tök jó, az embernek nem kéne szervezkedni, hogy kire hagyja a manóját csak azért, mert teszem azt fodrászhoz kell menni.
2010. jún. 29. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem időhiány miatt nem járok, hanem mert iagzás soha nem jártam.

Fodászhoz járok 5-6 hetnet, körmöshöz (családban van) 3 htentem

A szrt borotvával leszedem itthon, szemöldökömet kiszedem, a bőröm szerncsére nem csúnya, úgyhogy nem tudom minek járnék.

2010. jún. 29. 12:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2010. júl. 1. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!