Anyukák! Hogy bírjátok elvégezni a házimunkát baba mellett?
Hogy áll fel az etetőszékben , miért nincs bekötve?
Nekünk volt járókánk , abban elvolt amíg veszélyes dolgot csináltam.
Porszívózni szeretett velem, felmosni akkor mostam amikor már este elaludt , mást meg nem nagyon kell csinálni. A fürdőszobát, az apja ( már exem ) Takarította mert én utálok fürdőszobát takarítani, de azt is meglehet csinálni fél óra alatt míg alszik , vagy este.
A főzéssel nem tököltem órákat, beraktam a húst a sütőbe , rakottakat, tésztákat , mindig két napra főztem, és sok mindenz fagyasztottam is. Nagyon maximum 1 óra volt egész nap a konyhában.
Utolsóval értek egyet. Kell a napirend, és a biztos fix pontok. Azt nem értem, hogy miért kell mellette lenni, amikor alszik?Értem, h szepa szorongás, de ez így nem okés, h anélkül nem tud aludni.
Amúgy mindegyik válaszban ott az igazság, egyszerű kaják kellenek, azt alvásidőben megoldod, ha olyan veszélyes vagy egyéb van, berakod a járókába vagy kiságyba. Nem kell ezeket, túl gondolni.
De a legfontosabb, h még most megfogd tényleg, mert így a fejedre nő, később csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!