Ez normális dolog tényleg?
Figyelt kérdés
Tegnap hajnalban született meg kisfiam. Azóta nincs pisis pelusunk csak szurkos vagy hogy is irjam.. Salakos. A csecsemösök szerint normális dolog! Nincs tejem sem nem tudom szoptatni.. Mellszívóval eddig a 25 óra alatt sikerült lefejnem 10-15 milit.. amit egyböl megevett a babám.. de szerintem ez kevés neki :( hiába jelzem hogy nincs tejem... hiába jelzem hogy bevannak fordulva a mellbimbóim azt mondják nem baj egyen a baba bimbóvédövel! de könyörgöm tényleg nem eszik a babám semmit sem... a cumit a szájába adták eröszakkal.. úgy szívja szegény mint aki nagyon éhes... tápszerezni nem engedik a babát... haza is vitették párommal... ök meg arra várnak hogy na hát egyen az a gyerek annyit amennyit tud.. de ha nincs tejem? mit csináljak? segítsetek tényleg kezdek kiborulni :’(2019. jan. 6. 05:51
21/21 anonim válasza:
Kérdező, sikerült etetni azóta a babát?
Próbáld minél többször cicire tenni. Nekem csak azután lövellt be a tejem hogy haza jöttünk.. mellszívóval ha szivatod nem jön kijjebb a bimbód? Akkor kellene mellre tenni. Elég neki kevés is.. olyan picike még a gyomra! Nagyon kérlek ne keseredj el és próbáld meg szoptatni ne add fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!