Ez normális dolog tényleg?
Befog indulni a tejtermelés.. ők a tapasztaltak, biztos nem vagy egyedi eset, és tudják mi lesz. De nem fogják hagyni, hogy a kicsid éhezzen.
Amúgy sok boldogságot a kicsihez.
Köszönöm szépen a válaszod! és köszönöm mégegyszer :)
Igen lehet , hogy be fog indulni.. de ök már most csúnyán néznek amikor mondom hogy nincs tejem nem tudok enni adni a babámnak! hát próbálkozzak ez a válasz... sebesre szívtam már mellszívóval a melleim.. a jobb mellemböl már a végén csak a vér folyik :( és ha többet fogy mint a születési súlya 10%a akkor haza se fognak engedni :( ez egy ördögi kör :( etess de nemtudsz és nincs mit adni a babának :/
Tedd cicire állandóan! De tényleg! Minél több ingert kap a melled, annál hamarabb ibdul a tej. Hidd el, tudom, miről beszélek, nekem csütörtökön született a fiam, így csináltam, már tegnap óta ömlik a tejem, van egy nagylányom is, vele is ez volt a tuti módszer, 2 évig szoptattam, sose kellett tápszer.
Ha le tudtál ennyit fejni az szuper, mert a baba hatékonyabb a mellszívónál, ő tud többet is. Plusz amúgy ilyenkor akkora a gyomra, mint egy cseresznye, elég neki nyugi, ki van ez találva. Csak türelem, nyugi, és cicire amikor csak ébren van :)
szia!
be van fordulva mind két mellbimbóm.. annyit küszködök vele hogy az hihetetlen:( egy csepp sem jön bimbóvédövel ...
"haza is vitették párommal" - és te hol maradtál közben?
Hogyan is szopizzon szegény baba, ha ő és az anyja nincsenek egy helyen?
Értő olvasás, 8-as! A bevitt tápszert vitették haza!
Ne borulj ki, mert az árt a tejtermelésnek. Ha bimbóvédő kell, akkor használd. De ne a fejóvel kínlódj, hanem a gyerek legyen rajtad nonstop.
Egyébként ha a magzatszurok ürül, az remek. Az sem ürül, ha nincs elég bevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!