Menjek 7 hetes babával szülinapozni, vagy inkább kérjem meg a nagyimat, hogy segítsen? Nagyon paramami vagyok? Anyukámék, férjem nem tud segíteni.
Az egyik barátnőmnek lesz a születésnapja jövőhéten, pénteken lesz az esti buli, de magán a rendes szülinapján is szeretne egy kisebb ünneplést. Nem éjszakába nyúlóan, reggel a kedvenc reggeliző helyünkön lenne egy villásreggeli. Eredetileg úgy volt, hogy a férjem aznap délelőtt nem dolgozik és ő lesz a babával, viszont most kiderült, hogy félreértettük egymást, mert ő azt hitte, hogy ez is pénteken lesz. Igazából szerdán, és ő akkor nem ér rá, nem tudja megoldani itthonról a munkáját. Szerinte arra a pár órára elvihetem magammal a babánkat. De féltem, hogy elkapna valamit ott a nyüzsgésben. Tudom, hogy én is hazahozhatok ennyi erővel akármit, vagy bárki, akivel találkozik, de na... 7 hetes, olyan kis picike még.
Anyukámék holnap utaznak el, csak pénteken jönnek haza, így ők is kilőve, anyósomék dolgoznak. A nagyim van még, akire rábíznám a babát, de a férjem szerint semmi értelme iderángatni pár óra miatt ebben a latyakos időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!