Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon hagynátok a babátokat...

Otthon hagynátok a babátokat a nagyszülőknél, hogy nyugisabban nyaralhassatok? Igen vagy nem? Komment nélkül.

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
43%
nem
2010. jún. 29. 09:14
 52/73 anonim ***** válasza:
51%
nem
2010. jún. 29. 12:37
 53/73 anonim ***** válasza:
40%
NEM
2010. jún. 29. 13:30
 54/73 anonim ***** válasza:
40%
Nem.
2010. jún. 29. 13:49
 55/73 A kérdező kommentje:
Tegnap jöttünk haza a nyaralásból 11 hónapos fiammal.Nagyon jól éreztünk magunkat, egyáltalán nem bánom, hogy elmentünk egy ekkora gyerekkel. Ráadásul a nyaralás alatt megtanult járni, egy életen át bántam volna, ha otthon hagyom és lemaradok róla.Csak még ennyit akartam hozzá fűzni.....
2010. júl. 5. 08:37
 56/73 anonim ***** válasza:
63%

Nem

de a nagyit vinném magunkkal, igy kicsit kettesben is tudnánk lenni, úgy hogy a baba is a közelben van

2010. júl. 5. 08:40
 57/73 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2010. júl. 5. 08:47
 58/73 A kérdező kommentje:
Mi is vittük, segített a főzésben,vigyázott babóra, tudtunk lenni kettesben, hármasban is,ha aludt a mama ott maradt,mi meg mehettünk strandolni,nagyon jó volt így.
2010. júl. 5. 08:51
 59/73 anonim ***** válasza:
54%
Így nem igazán értem, miért tetted fel a kérdést. Egész más a nyaralás, ha nagyit is viszitek, úgy tudsz pihenni. Nélküle nem sokat strandoltatok volna.
2010. júl. 5. 09:06
 60/73 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, akkor rosszul fogalmaztad szerintem meg a kérdést. Mert ti is nagyival nyaraltatok. Tehát?

Vigyük-e a nagyit nyaralni, hogy vigyázzon a babóra, mert mi szeretnénk nyugodtan pihenni?

Egyből kevésbé vitaindító a kérdés.

Nekem 3 lányom van. És kezdetektől (hogy nem szopiznak) egy hetet legalább nagyinál töltenek a nyáron. Eleinte csak egy éjszakát aludtak ott. Összesen 12 unokatesójuk van, így általában ezen a héten mind a 15 unoka anyukámnál nyaral. Nem tudom, hogy bírja, de imádja :-D

A gyerekek mindig azt kérdezik, hogy mikor megyünk már nagyihoz. Igaz, ilyenkor nagynéném is hozzáköltözik (neki sajnos a nincs gyermeke), így van segítség is.

Anyu, apu és a nénikém 15 hét éven aluli gyerekkel :-D

Mégis ez a nyár fénypontja. Remélem anyum még sokáig tudja ezeket a nyarakat szervezni.

Mi ilyenkor nem nyaralni szoktunk, hanem erre a hétre időzítjük a ház rendbetételét:

Festés, nyílászárócsere, kerítésépítás, járdabetonozás stb.

Nyaralni az unokatesókkal együtt szoktunk, de jönnek a nagyszülők is. (10 felnőtt, 15 gyerek)

Ilyenkor mindenkinek jut szabad este :-D

2010. júl. 5. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!