Otthon hagynátok a babátokat a nagyszülőknél, hogy nyugisabban nyaralhassatok? Igen vagy nem? Komment nélkül.
Nem
de a nagyit vinném magunkkal, igy kicsit kettesben is tudnánk lenni, úgy hogy a baba is a közelben van
Kedves kérdező, akkor rosszul fogalmaztad szerintem meg a kérdést. Mert ti is nagyival nyaraltatok. Tehát?
Vigyük-e a nagyit nyaralni, hogy vigyázzon a babóra, mert mi szeretnénk nyugodtan pihenni?
Egyből kevésbé vitaindító a kérdés.
Nekem 3 lányom van. És kezdetektől (hogy nem szopiznak) egy hetet legalább nagyinál töltenek a nyáron. Eleinte csak egy éjszakát aludtak ott. Összesen 12 unokatesójuk van, így általában ezen a héten mind a 15 unoka anyukámnál nyaral. Nem tudom, hogy bírja, de imádja :-D
A gyerekek mindig azt kérdezik, hogy mikor megyünk már nagyihoz. Igaz, ilyenkor nagynéném is hozzáköltözik (neki sajnos a nincs gyermeke), így van segítség is.
Anyu, apu és a nénikém 15 hét éven aluli gyerekkel :-D
Mégis ez a nyár fénypontja. Remélem anyum még sokáig tudja ezeket a nyarakat szervezni.
Mi ilyenkor nem nyaralni szoktunk, hanem erre a hétre időzítjük a ház rendbetételét:
Festés, nyílászárócsere, kerítésépítás, járdabetonozás stb.
Nyaralni az unokatesókkal együtt szoktunk, de jönnek a nagyszülők is. (10 felnőtt, 15 gyerek)
Ilyenkor mindenkinek jut szabad este :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!