Hány hónapos volt a babád, amikor egy egész éjszakát a nagyszülőknél aludt?
Szia
majdnem 3 éves volt a fiam amikor nagyinál aludt, egy éjszakát.
Kétszer fordult elő az, hogy a nagyi aludt itt, mi meg buliztunk. 8 -9 hós, illetve másfél éves volt akkor a gyerek.
Nagy lányom 2,5 éves volt, a picivel most próbálkoztunk először, ő 17 hónapos. Persze nagy tesóval együtt. Oda vannak a nagyiért, úgyhogy nem volt gond. :o)
Hetente egy délutánt a nagyival töltenek, és hétvégén is gyakran vannak együtt, tehát nem "egy idegenhez" mentek.
Pedig a pici hajnalban még szopizik, emiatt aggódtam én is, de nagyinál csak megébredt, majd visszaaludt...
mármint úgy, hogy mi nem voltunk ott?
olyan 6-7, nem tudom pontosan.
azóta is rendszeres, havonta, kéthavonta 1-1 hétvégét (pénteken visszük, vasárnap hozzuk) a nagymaminál van. nekünk is kell néha a pihenés.
6HÓNAPOS VOLT,nem féltem otthagyni,mert minden nap találkozik az édesanyámmal,jön hozzánk munka után mert 3percre dolgozik, vagy mi stálunk el hozá, és a hétvégéket is együtt töltjük,1napot legalábbis biztosan.
születése óta összesen ha 5-7napot nem találkoztak.
anyosomra nem biznám soha, hisz vele csak hetente,2hetente 1x találkozik,nem ismeri szinte, és idősebb is stb.
most már 9hós lesz,eddig 3x aludt ott és minden rendben volt,nem sirt,átaludta az éjszakát ugyanugy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!