Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hátránya lesz a babámnak ha...

Hátránya lesz a babámnak ha eddig még nem nagyon vittem forgalmas helyre csak a nagyszülőknél voltunk?

Figyelt kérdés
7 és fél hónapos.most a tél miatt mert macerás az öltözködés előtte meg még pici volt.Nem érdekelte akkor még semmi.Alig várom hogy jó idő legyen és vihessük.Ez miatt ugye nem lesz félős?
2011. febr. 20. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én vittem, mégis rettentően félős. Szerintem nem ezen múlik.
2011. febr. 20. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Hát,nem tudom.Én mindkét fiamat elég korán elkezdtem szocializálni.Nyitott,barátkozós fickók.Igaz,én is elég nyitott vagyok(és a párom is).A barátnőm kislánya viszont elég visszahúzódó,félénk.Ő se nagyon vitte ide-oda kisebb korában(lassan 3 éves,és mindig az anyja fenekében van,még nálunk is,pedig mi vagyunk a kersztszülei).A barátnőm,és a férje szintén nyitott,barátkozós emberek.
2011. febr. 22. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
kersztszülei=keresztszülei
2011. febr. 22. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Mi is összejárunk hasonló korú babákkal, de valahogy mindig a fiam "húzza a rövidebbet", tőle mindig mindent elvesznek. De a férjem is és én is kiskorunkban eléggé félénkek voltunk. Szerintem a fiunknak is ilyen a természete.
2011. febr. 22. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon koran vittuk a lanyomat babak, felnottek koze, rendszeresen. Sokat utaztunk vele stb., megis inkabb visszahuzodo kislany a mai napig.

Szoval nekunk nem segitett a korai "szocializacio".

2011. febr. 22. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Lányom 2hónappal hamarabb született, most 6,5 hónapos, így mi eleve kerültük a társaásgot.ebben az influenzaszezonban meg pláne. mi is csak a nagyiékhoz megyünk. egy barátnőmmel szoktunk kint sétálni, neki 10 hónapos a fia, de az én lányom mindig alszik mikor kint vagyunk. :) én is várom a jó időt mikor több helyre és meszebbre is mehetünk. mi egy kertvárosi részen lakunk, így séta közben még emberekkel is ritkán találkozunk.
2011. febr. 22. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Az én lányom 1 éves. 4 hónapos kora óta járunk különböző foglalkozásokra. Nem tudom, hogy ennek köszönhető -e, de mindenhol feltalálja magát, szereti a gyerekeket, a közösséget. Egyébként úgy látom, hogy a kisfiúk engedékenyebbek, pl. hamarabb odaadnak egy-egy játékot,mint a lányok. Szerintem egyébként nem ettől függ, hogy félős lesz e egy gyerek, vagy sem.
2011. febr. 22. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja,ilyen korú babának még az anyukája a legfontosabb másra nincs szüksége.
2011. febr. 22. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyerek temperamentumától függ.6 hetesen nem tudtam idegen házaba bevinni,még nagyszülőkhőz sem.Ájulásig képes volt sírni.Kint a szabadba nem volt gond.szerencse nyár volt.
2011. febr. 22. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Az én babám 10 hós. 3 hetes kora óta viszem magammal mindenhová. 2-3 hósan már mindenkire rámosolygott, fél évesen meg 2 kézzel hadonászva kiabált, ha kisgyerekek közeledtek. Most is örül, ha lát embereket, gyerekeket. A babakocsis sétát unja, ha épp néptelen az utca.
2011. febr. 23. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!