Hátránya lesz a babámnak ha eddig még nem nagyon vittem forgalmas helyre csak a nagyszülőknél voltunk?
Figyelt kérdés
7 és fél hónapos.most a tél miatt mert macerás az öltözködés előtte meg még pici volt.Nem érdekelte akkor még semmi.Alig várom hogy jó idő legyen és vihessük.Ez miatt ugye nem lesz félős?2011. febr. 20. 12:56
1/11 anonim válasza:
Én vittem, mégis rettentően félős. Szerintem nem ezen múlik.
2/11 anonim válasza:
Hát,nem tudom.Én mindkét fiamat elég korán elkezdtem szocializálni.Nyitott,barátkozós fickók.Igaz,én is elég nyitott vagyok(és a párom is).A barátnőm kislánya viszont elég visszahúzódó,félénk.Ő se nagyon vitte ide-oda kisebb korában(lassan 3 éves,és mindig az anyja fenekében van,még nálunk is,pedig mi vagyunk a kersztszülei).A barátnőm,és a férje szintén nyitott,barátkozós emberek.
4/11 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Mi is összejárunk hasonló korú babákkal, de valahogy mindig a fiam "húzza a rövidebbet", tőle mindig mindent elvesznek. De a férjem is és én is kiskorunkban eléggé félénkek voltunk. Szerintem a fiunknak is ilyen a természete.
5/11 anonim válasza:
Nagyon koran vittuk a lanyomat babak, felnottek koze, rendszeresen. Sokat utaztunk vele stb., megis inkabb visszahuzodo kislany a mai napig.
Szoval nekunk nem segitett a korai "szocializacio".
6/11 anonim válasza:
Lányom 2hónappal hamarabb született, most 6,5 hónapos, így mi eleve kerültük a társaásgot.ebben az influenzaszezonban meg pláne. mi is csak a nagyiékhoz megyünk. egy barátnőmmel szoktunk kint sétálni, neki 10 hónapos a fia, de az én lányom mindig alszik mikor kint vagyunk. :) én is várom a jó időt mikor több helyre és meszebbre is mehetünk. mi egy kertvárosi részen lakunk, így séta közben még emberekkel is ritkán találkozunk.
7/11 anonim válasza:
Az én lányom 1 éves. 4 hónapos kora óta járunk különböző foglalkozásokra. Nem tudom, hogy ennek köszönhető -e, de mindenhol feltalálja magát, szereti a gyerekeket, a közösséget. Egyébként úgy látom, hogy a kisfiúk engedékenyebbek, pl. hamarabb odaadnak egy-egy játékot,mint a lányok. Szerintem egyébként nem ettől függ, hogy félős lesz e egy gyerek, vagy sem.
8/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja,ilyen korú babának még az anyukája a legfontosabb másra nincs szüksége.
9/11 anonim válasza:
Gyerek temperamentumától függ.6 hetesen nem tudtam idegen házaba bevinni,még nagyszülőkhőz sem.Ájulásig képes volt sírni.Kint a szabadba nem volt gond.szerencse nyár volt.
10/11 anonim válasza:
Az én babám 10 hós. 3 hetes kora óta viszem magammal mindenhová. 2-3 hósan már mindenkire rámosolygott, fél évesen meg 2 kézzel hadonászva kiabált, ha kisgyerekek közeledtek. Most is örül, ha lát embereket, gyerekeket. A babakocsis sétát unja, ha épp néptelen az utca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!