Használtok a babáknak (ujszölöttnek) babahintöport valamire?
Én egyiket sem. Kaptam anyóstól hintőport, de nem használtam még. Olajat vetettem a párommal, mert a védőnő azt mondta, hogy koszmós a babám, aztán mégsem volt az, így az olajat sem használtuk eddig. Most 5 hós a kisfiam.
A köldökére a gyógyhintőport használtam, amit a doki írt fel.
Én a babahintőport a nyári nagy melegben használtam, tettem belőle az ujjamra és azzal kentem be a hajlatokat, hogy ne kezdje ki a babámnak az izzadtság.
Babaolajjal a csuklóját kellett kenni egy picit, mert túl száraz volt a bőre, de a koszmóra is jó, persze koszmósamponnal kombinálva.
Hintőpor jó ebben a melegben, hogy a melegkiütéseket egy kicsit visszatartsuk.Van a köldökhintőpor is.Esetleg olyat vettél?Az természetesen kell.
Egy pici olajat szoktam a fürdővízbe tenni, hogy ne legyen száraz a bőrre.De az olajjal a füle mögötti részt (az nagyon kiszárad) és a fejbőrét (koszmó ellen) be szoktam kenni.
Fürdetőkrémet, popsikrémet, testápolót a doki ír fel.Szülés előtt irasd fel!
70%-os alkohol is kell majd a köldökre.
A füle mögött, vagy itt-ott amikor nagyon koszos volt, vagy a fejbőrére babaolaj fürcsi előtt, de ez ritkábban.
Hintőport fürcsi után nyáron, nem izzad be a nyakacskája, ezt most próbáltam ki és tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!