Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok a babáknak (ujszölö...

Használtok a babáknak (ujszölöttnek) babahintöport valamire?

Figyelt kérdés
és babaoplajat? mert ezeket vettem cvsak eddig, a többit majd felirják ugye?
2010. jún. 28. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Én egyiket sem. Kaptam anyóstól hintőport, de nem használtam még. Olajat vetettem a párommal, mert a védőnő azt mondta, hogy koszmós a babám, aztán mégsem volt az, így az olajat sem használtuk eddig. Most 5 hós a kisfiam.

A köldökére a gyógyhintőport használtam, amit a doki írt fel.

2010. jún. 28. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a babahintőport a nyári nagy melegben használtam, tettem belőle az ujjamra és azzal kentem be a hajlatokat, hogy ne kezdje ki a babámnak az izzadtság.

Babaolajjal a csuklóját kellett kenni egy picit, mert túl száraz volt a bőre, de a koszmóra is jó, persze koszmósamponnal kombinálva.

2010. jún. 28. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A hintöpor a köldökcsonkra kell, illettve köre. Babaolajat püedig izles szerint lehet hasznalni, az nem feltetlenül kell. Mi hasznaltuk a babamasszirozashoz. En alapbol ezert vettem meg.
2010. jún. 28. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
nem, a fejére olajat mikor koszmós lett.
2010. jún. 28. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Hintőpor jó ebben a melegben, hogy a melegkiütéseket egy kicsit visszatartsuk.Van a köldökhintőpor is.Esetleg olyat vettél?Az természetesen kell.

Egy pici olajat szoktam a fürdővízbe tenni, hogy ne legyen száraz a bőrre.De az olajjal a füle mögötti részt (az nagyon kiszárad) és a fejbőrét (koszmó ellen) be szoktam kenni.

Fürdetőkrémet, popsikrémet, testápolót a doki ír fel.Szülés előtt irasd fel!

70%-os alkohol is kell majd a köldökre.

2010. jún. 28. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Újszülött korában használtuk a hintőport a köldökcsonkra,az olajat lehet többmindenre,ahogy előttem írták.
2010. jún. 28. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
köldökcsonkra nem sima hintőpor való, arra sebhintőport szoktak dermaforina vagy hasonlót, amúgy nyáron az izzadságra jó a hintőpor, másra nem nagyon használtam. Néha próbáltam popsikrém helyett, de lehetetlen utána leszedni a kakit a popsijáról, úgyhogy azt nem ajánlom. Olajat többmindenre lehet. Koszmóra, kiszáradt kirepedt hajlatokra, fürcsi után száraz bőrre. De nekünk pl a kisebesedett popsira is azt mondta a doktornő hogy ne popsitörlővel töröljük le olyankor mert az csípi, hanem olajos vattával.
2010. jún. 28. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:

A füle mögött, vagy itt-ott amikor nagyon koszos volt, vagy a fejbőrére babaolaj fürcsi előtt, de ez ritkábban.

Hintőport fürcsi után nyáron, nem izzad be a nyakacskája, ezt most próbáltam ki és tényleg jó.

2010. jún. 28. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Babahintöport vettem, a gyoigyszertárit még nem, nem kaptam rola receptet sajnos-. a babaolajat akkor fogom tudni használni.
2010. jún. 29. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!