Mindig ilyen körülményes lesz bárhova menni a gyerekkel?
Kisfiam 8 hónapos. Nem tudok vele nyugodtan sehova elindulni, mert fel óra az utazás nekünk oda-vissza a városba plusz számítgatni kell mikorra érjünk vissza hogy egyen..
Ez így téboly. Ugye lesz majd olyan, hogy nem lesz ennyire körülményes..?
Bocs elküldtem:D
szóval mire kellett a víz kihűlt annyira, hogy csak bele kellett keverni a tápszert és ihatta.:)Kitartás később se lesz sokkal jobb ,csak máshogy lesz körülményes.
Nekem 3 gyerekem van, elsőnél csak úgy siettettem az időt, azt hittem majd egyre jobb lesz, aztán rájöttem, hogy csecsemővel még mindig egyszerűbb, mint úgy 1-2 -(3) éves korban amikor megy amerre lát, nagyon melós ez az időszak, hiszen itt jönnek be a szabályok amik az együtt közlekedést sétát stb. lehetővé teszik később.
Persze mikor nagyobbak, akkor már sokkal könnyebb.
Nekem most már isteni :) a legnagyobb 11, és 9 és 7 a két kisebb. (de már évek óta nagyon jó velük együtt lenni, sokkal egyszerűbb mint baba korukban)
Nálunk sose volt ilyen gond, átmentem "ősanyába", és születése óta kendőben hordozom. 8 hónaposan már faltkáztunk. Sajnos minden napos program lett abban az időben, hogy a férjem vittem gyógytornára. Amíg őt kínozták, addig mi sétáltunk. Kendőben aludt, cicizett, vagy kapott egy kifli csücsköt, és nyammogta.
Kirándulni ugyanígy. Egész nap elvan.
Buszon, BKK-n is egyszerűbb, mint a babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!