Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak segitenetek nekem?

Anyukak segitenetek nekem?

Figyelt kérdés

Nemsokara lesz kisbabam, szeretnek erdeklodni hogy miket kell neki bevasarolni ami nagyon fontos?

Elkezdtunk vasarolni de meg csak a babaagy es a babakocsi van meg es nehany csorgot es jatekokat kaptunk.

Halas lennek ha valaki leirna nekem vagy esetleg linkelne oldalt ahol reszletesebben le van irva mikre van szuksege egy csecsemonek, korhazban illetve itthol.

Nehany ruhadarabunk is van par bady es rugi de az aprobb dolgok is erdekelnek pl :cumi, textilpelus kremek stb.

Minden ami babaval kapcsolatos

Koszonom elore is :)

2019. jan. 1. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Aki csak kaveval, nyugtato teaval es alkohollal birja az anyasagot elviselni, es ezt hangoztatja is, az nekem eleg fura anyuka, de legalabb masnak ne ajanlgasd mar. Meg sem szult meg, minek ijesztgerni? Sokakat elore beparaztatnak, pedig nincs mitol felni, meg egy extra siros babaval sem... na mind1, ezt csak a kerdezo megnyugtatasa vegett irtam le!
2019. jan. 2. 01:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek :)

Nem ijesztett el azert mert neki sir a gyermeke es nemsokat tud aludni, nekem nem biztos hogy ilyen lesz a babam de ha megis akkor nem fogok kaven elni mert eddig sem kellett pedig 3 muszakban dolgoztam es mellette onkentes voltam ugyhogy tudom milyen ejszakazni es sokaig fent lenni/nem aludni. Egyebkent csak hatalmas turelem kell, majd kiderul ha megszultem de igyekszek turelmesnek lenni es nyugodtnak,nehogy a baba megerezze vagy ne tudjam majd szoptatni

2019. jan. 2. 07:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Ami még kellhet: orrszívó,lázmérő. Gyerekorvossal feliratni krémet,lázcsillapítót... Szinte az összes baba hasfájós,úgyhogy ha szeretnél vehetsz majd Espumisant,Infacolt stb.
2019. jan. 2. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Ami nekünk nagyon jó szolgálatot tett:

Légzésfigyelő (ezt béreljük)

Elektromos mellszívó + tejtároló zacskók

Szilikon mellbimbóvédő

Szélcső (szélgörcsök esetén)

Orrszívó porszívó

Babafészek

Mérleg

Illatos szemeteszacskó a pelusoknak

Mikrós sterilizáló

Cumisüveg melegítő

Ezen kívül 10-15 darab textilpelenkát mindenképp vegyél, 2-3 kifogót és fürdőlepedőt meg puha takarót. Popsitörlő kendő, pelenka, popsikrém, szivacs és vízhőmérő fürdetéshez, kisolló a körmei levágásához, kis kesztyű, hogy ne karmolja össze magát, digitális lázmérő. Melltartó betét és melltörlő kendő opcionális. Mi vettünk külön öblítőt és mosószert is, amiben nincsenek allergének. Body-ból legalább 5-6 darab legyen, 50-56-os méretben, ugyanennyi rugi, szerintem a lábfejes a legpraktikusabb. A hálózsák, kocsikabát, bundazsák téli babánál nagyon jól jön. Mi cumit is vettünk, olyat, amit fogorvosok terveztek. Remélem tudtam segíteni 😊 ha van kérdésed, nyugodtan írj privátban 😉

2019. jan. 2. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Kb azok kellenek amit a többiek már leírtak de majd meglátod nektek mi lesz jó, amikor kell akkor is be lehet szerezni. mindenre felkészülni úgysem lehet. Az alváshoz meg a kávéhoz annyi, h gyerek előtt nem kávéztam, de gyerek mellett hát rászoktam a tejes kávéra. Az h előtte mennyit éjszakáztál, kB semmit nem jelent, közel se olyan mint amikor a gyerekhez kell kelni. Engem a részletekben alvás viselt meg. Mert nem mindegy h fent vagy egész éjszaka és dolgozol vagy alszol 3 órát fent vagy felet v egyet, alszol mondjuk 2-t majd megint kelsz. Hidd el az utóbbi fárasztóbb!
2019. jan. 2. 11:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek is a hasznos tanacsokat van amirol meg en sem hallottam igy utana kell keresnem :)

Igen persze az ejszakas munka nem ugyanaz mint a babahoz kelni de remelem kicsit segit hogy visszaszokjak es hatha igy konnyebb lesz

2019. jan. 2. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
A halozsakot, ha jol latom, meg nem irtak.
2019. jan. 2. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!