Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mikor fordult át...

Nektek mikor fordult át nármelyik irányba is a babátok?

Figyelt kérdés
Most voltunk a 3 hónapos kötelező oltáson 20.-án és kérdezte a doktornő hogy már átfordul e a pici.és hát mondtam neki hogy nem.erre teljesen kiakadt hogy mi az hogy még nem fordult át??!!mondta hogy legyen sokat hason,mondtam neki hogy sokat van.azóta teljesen szar anyának érzem magam hogy még nem fordult át a kislányom.tényleg ekkora baj?mit csináljak,hogyan tudnék neki segíteni?
2018. dec. 28. 07:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam 2,5 honapos, mar vagy 2 hete hasrol a hatara atfordul, en megkaptam azt is az ismerosoktol hogy biztos tul feszes izomzata van azert fordul, igen, meg biztos azert tudja magat felhuzni ulesbe amikor a kezet megfogom (torna kereteben). A vedono szerint semmi baj vele, minden baba maskepp fejlodik, szerintem neked sincs okod aggodalomra, elmeletileg 4 honapos korara kell tudnia forogni.
2018. dec. 28. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekunk 4 honaposan fordult at eloszor. Meg a vedono meg is jegyezte h ez teljesen rendben van. 3 honaposan az oldalara fordult csak. Nincs lemaradva a babad. Nem tudom miert kell surgetni a dolgokat... Tul gyors vilagban elunk...

2018. dec. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!