Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós babám legurult az...

7 hós babám legurult az ágyról és az oldalára érkezet azóta arra az oldalára nem fodul pedig előtte fordult. Hova vigyem ha nem javul?

Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál azt mondta semmi baja Nyomásra nem érzékem nem sír ugyan olyan mint máskor azt leszámítva,hogy arra az oldalára nem akar fodulni .Várok egy pár napod ,ha utána sem javul ilyen esetben hova kell vinnem ?
2018. szept. 24. 20:47
 1/4 A kérdező kommentje:
2018. szept. 24. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Megijedt,fájt neki ezért nem fordul arra.Pár nap alatt biztos, hogy rá fog jönni ,hogy már tudja azt az oldalát használni.Mi kórházban voltunk 5 napot a babánkkal és a kezére sínt raktak infúziózás miatt.Mikor haza jöttünk napokig nem fordult arra fele mert megszokta, hogy nem tud.El kell, hogy múljon nálatok is szerintem.

Megírod, hogy mi történt felétek? Próbáltad átgördíteni arra az oldalára, hogy rájöjjön semmi baj?

2018. szept. 24. 21:37
 3/4 A kérdező kommentje:

A linkbe benne van mi történt.

Csak akkor fordul ha én oda fodítom akkor hasra fodítja magát amúgy arra az oldalára nem fordul igaz csak tegnap történt.

2018. szept. 24. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd ha elfelejti vagy ra jon hogx mar nem faj akkor arra fog fordulni. Irtam, hogy anyosom mit csinalt a gyerekkel... Na aznap ha oz meglatta bombolt. Szerencsere messzr van anyos 🤗🤗. Ne felj nem lesz semmi baj. Jatsz vele es figyeld meg arra az oldalara is oda fog fordulni ha pl eltereled a figyelmet. Probald.meg hogy egy csorgojet ugy razod neki, hogy oda kelljen fordulnia erte.
2018. szept. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!