Mit csináljak ha nem büfizik a fiam? Baj ha ugy teszem le aludni? Belealszik az évesbe, és hiába próbálok én minden felét hasra fordítam letettem az ágyra par perc után a masik vállamra seemmi. De mindig oldalára vagy hasra forditom. Hasfájós lessz?
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 20:42
1/5 anonim válasza:
Az én fiamnak sokáig tart, nem kevésszer minimum fél óra.
Fájhat neki mert a levegő a belekben elég rossz lehet.. ha van légzésfigyelőd és elviseli a babád, altasd hason és lesz büfi ha zavarja a levegő.
2/5 A kérdező kommentje:
Szeret hason aludni, sőt van hogy 4 órát is alszik, nincs légzésfigyelőm, ezért nem merem éjszaka csak oldalra fektetni amikor nem büfizett..
2015. nov. 2. 21:01
3/5 anonim válasza:
Fiam és lányom is ilyen volt.
Nem büfiztek, belealudtak az evésbe.
És hason aludtak, úgy szerettek és tudtak nyugodtan aludni.
Lányomnál párszor előfordult, hogy felébredt és sírt, akkor nagy nehezen büfizett és megnyugodott utána. De az esetek 90%-ában nem volt semmi probléma.
Ilyenkor nem hiszem, h 1/2 - 1 órát kellene az alvó babát próbálni büfiztetni... A hasfájósság meg nem ettől függ, nekem egyik sem volt hasfájós.
4/5 anonim válasza:
Az en babam sosem bufizik szopi utan.
Hatan alszik, es sosem volt hasfajos, ez nem attol fugg.
4 hos
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2015. nov. 3. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!